Täna hommikul sünnitas printsess Victoria Karolinska Ülikoolihaiglas väikese tütre. Õnnelik isa teatas rootsi rahvale, et kõik läks väga hästi. Kell 12 võib nii Stockholmis kui teistes Rootsi linnades kuulda kahuripauke, et tähistada uue troonipärija sündi.

“Täna hommikul kell 04.26 sündis 51 cm pikk ja 3 280 grammi raske ja väga armas printsess,” teatas väga uhke prints Daniel. “Kroonprintsess tunneb ennast väga hästi. Kõik on väga hästi läinud,” ütles ta. “Kui ma toast lahkusin, siis oli väike printsess ema süles.”

Mis vaid mõned tunnid vana printsessi nimeks saab, prints Daniel veel ei öelnud, sest kõik käib vastavalt väljakujunenud traditsioonidele. “Nüüd tahame me nautida seda, mis on toimunud,” ütles Daniel pärast seda kui oli kätega näidanud kui suur ta väike tütar on.

Pressikonverents toimus juba kell 7.00. Danielil oli raske kirjeldada tundeid, mida värske isaks saamine endaga kaasa tõi. “Minu tunded on “all over the place”. Närvid olid pingul. See on uus olukord,” ütles ta.

Esialgu pole veel otsustatud kui kauaks perekond sünnitusosakonda jääb. Sünnituse vastuvõtnud arst Lennart Nordström teatas pressikonverentsil, et sünnitus oli “täiesti normaalne”. “See paar tunneb ennast teineteise seltsis kindlalt,” ütles ta.

 

 

Save