“Kodule mõtled ikka rohkem siis kui viibid kaugel. Nii võtsingi Los Angeleses ette Eesti muusika kuulamise ja uue lauamängu koostamise,” pajatab Marek Sadam Ohmygossip.ee’le.

“Põhjuseks oli kindlasti ka see, et taipasin kui vähe me teame oma autoreid ning kuulame meie omakeelseid tekste. Nii ma siis istusin päevi ja öid kauges paigas ning ometi olin otsapidi kodumaal. Avastasin “Eesti laulude mängu” koostades palju uut eneselegi,” räägib ettevõtlik laulja.

“On nii raskeid kui lõbusaid küsimusi/vastuseid. Soovi korral võib kogu mänguseltskond kaasa laulda ja nutitelefonist või arvutist lisa vaadata/kuulata. Oluline, et saaksime terviklikuma pildi meie autoritest, esitajatest ja lauludest. Küsimusi on nii vanavanematele kui lastele. Seega üks kodune mõnus mäng, mida ikka jälle mängida võib. Enda südames kingin selle mängu Vabariigile Aastapäevaks ja soovin rohkem hoolimist, rohkem mõistmist, rohkem tarkust armastada. Sest kodu algab meist endist. Muidugi oleks hea kui Eesti kodus, kõlaks Eesti muusika.”