Olja Raag avab 8.märtsil Lauluväljaku Klaassaalis oma esimese maalinäituse nimega “Vikerkaar”, mida linnakodanikud saavad külastada alates 09. märtsist tööpäeviti.
 

Olja Raag (varasemate nimedega Stankevitš ja Kender) on lõpetanud Lilleküla Gümnaasiumi ning õppinud Õigusinstituudis.
 
Olja hakkas kunsti vastu huvi tundma juba noores eas, kui lisaks kunstiringile tegi hobikorras maale sõpradele. “Minu vanaisa oli kunstnik Ukrainas, Kiievis ja see on mind palju inspireerinud,” ütleb Olja Gossip.ee’le. Mõne aasta eest otsustas ta tihedamalt end kunstiga siduda ning hakkas käima Stuudio Welt maalikursustel.
 
Kahte last kasvatav ja palju reisiv Olja kogub inspiratsiooni arvukatelt reisidelt ning samuti elust enesest, lastest, abikaasast, loodusest ja armastusest.
 

Olja Raag‘i maalinäitust “Vikerkaar” saab külastada alates 9.märtsist 9.aprillini. Kõigile kunstihuvilistele on näitus tasuta. Kaunist elamust!

Lisainfo:
Narva mnt. 95 Tallinn 10127 Eesti
Tel.: +372 6 112 102
www.lauluvaljak.ee


Olja Raag oma koduses kunstistuudios

——————————————————♥—♥—♥——————————————————

Juba järgmisel nädalal toob Gossip.ee teieni ka eksklusiivse Ohmygossip Couture moe-eri!

Eksklusiivne “OHMYGOSSIP COUTURE” moe-eri Eesti-Ukraina päritolu kunstniku ning modell Olja Raag’iga on Gossip.ee’s üleval juba järgmisel nädalal!! (Fotograaf: Natalja Iospa; Make up + soeng: Lana Vallo / Assistent: Kristi Tammeleht; Lilledest aksessuaarid: Tridvornova art büroo by Kristina Jezlovetskaja; Projektijuht: Helena-Reet Ennet; Galerii autoriõigused: © Ohmygossip Couture).

——————————————————♥—♥—♥——————————————————