Jaanuaris oma pikaaegsest armastatust, trummar Kallervo Karust (26) lahku läinud laulja ja telenägu Piret Järvis (28) on muusikaringkondade sõnul ikkagi koos bändi Shelton San laulja Valter Nõmmega (27)! Kuigi Piretit ja Valterit seoti ühte juba läinud augustis, Piret seda siis ei kinnitanud – seda enam, et tollal oli Piret veel Kallervo kõrval, kirjutab Kroonika.

Kuigi Piretit ja Valterit nähti koos juba toona, augustis erinevatel üritustel ning pealtnägijate sõnul polnud tegu lihtsalt niisama sõpradega, ažiotaaž suhte ümber vaibus. Septembris kummutas üks väljaanne ka Järvise ja Karu võimaliku lahkumineku, sest neid nähti koos Pärnu rannas päikest nautimas.

Mis külma tulekuga muutus, pole teada, kuid jaanuaris märkis Karu Facebookis oma suhtestaatuseks “vallaline”. Lahkuminekut ta ei tõdenud, nimetas seda vaid “pausiks, mis võib suhtele värskendavalt mõjuda”.

Vaid mõni nädal hiljem võis taas vabade naiste ritta astunud Piretit juba Valteri seltsis näha! 28. jaanuaril nautis ta Rockstarsis Shelton Sani värske albumi esitluskontserti.

“Kuna teen nende plaadil kaasa, olen viimastel kontsertidel külalisesinejana üles astunud,” seletab Piret, miks ta tol õhtul Valteriga koos oli. “Muidugi suhtlen Valteriga ja on täiesti võimalik, et meid nähakse väga palju koos,” lisab ta. On’s nende suhe romantiline või tõesti vaid töine, Piret ütlema ei soostu: “Ma oma suhteelu hea meelega ei kommenteeriks. Las ta olla.”