Gossip.ee uuris Eesti ühelt staažikamalt ja kuulsamalt lauljannalt, Anne Veskilt, kas peagi saabuval Iseseisvuspäeval võib ka teda Vabariigi presidendi vastuvõtul näha.

“Kutset mulle saadetud ei ole. Järelikult ma seal ei osale,” ütleb 1.jaanuaril teist korda vanaemaks saanud üks kuulsamaid Eesti lauljaid Anne Veski Gossip.ee’le, et 24.veebruaril tema Vabariigi sünnipäeval pole.

Lisaks Iseseisvuspäevale on veebruaris Annel veel üks tähtis päev — 27.veebruaril on nimelt ta sünnipäev. Sellel aastal pole tal sünnipäevaks erilisi plaane tehtud. “Midagi erilist küll plaanis pole. Eelmine aasta oli juubeliaasta ning siis sai juubelikontserte antud. Suur rõõm oli esineda koos Koit Toome, Uku Suviste ja Karl Madisega.”

Anne on aga töökas nagu alati. Hiljuti valmis tal uus laul, mis sai rohkelt kajastust juba sõbrapäeval. “Mul sai just uus laul valmis. Laul kannab pealkirja “Väikeses toas” ning autoriks on Kaido Peetso. Laul on ka erinevates raadiojaamades olemas ning sõbrapäeval mängiti seda populaarsest raadiojaamast “Elmar”.”

Valentini päev on Anne Veski jaoks nagu iga teinegi päev: “Eks sõbrapäev on nagu päev ikka. Tervituskaarte sai küll vahetatud,” paljastab kuulus laulja.
 
Erinevate artistidega duette laulnud Anne Veski räägib, et kellegagi dueti laulmine sõltub paljuski pakkumisest. Meie küsimusele, kas näiteks endise “Vitamiini” solisti Raul Palsneriga oleks mõeldav dueti laulmine, vastab Veski nii: “Kõik oleneb pakkumiset. Kui tehakse hea pakkumine, siis miks mitte.”

Venemaal laulsis Anne duetti isegi näitlejaga — Anton Makarskiga. “Anton Makarski on näitleja ja temaga oli laulda tore,” meenutab Anne, kes peagi seab taas sammud Venemaale. “Naistepäeval on mul kontsert Venemaal. Naistepäev on rahvusvaheline,” ütleb Anne ja lisab lõbusalt meie küsimuse peale, et kas 8.märtsil peetav naistepäev võiks lausa riigipüha olla, et temal poleks selle vastu midagi.