Et piisavalt mitmekülgselt rääkida kunagisest armastatud raadiohäälest Electrast, tuli luua eraldi sõnastik. Algab see aga hoopis Õ-tähe ehk õhtusöögiga tema kodus ja lõpeb H-tähe ehk Hiinaga, kust on pärit kaunitari gastronoomiline vaimsus.

“Kui Electra poole jõuan, haub potis lambakarri, köök on täis idamaiseid aroome ja katuseaknast sisse voolav pärastlõunane päikesevalgus tekitabki natuke India tunde. Ukse peal tervitab ülevoolavat armastust täis koer Jasmi, Electra sõber ja täieõiguslik pereliige, kes muide keeldub koeratoidust ja nõuab sama, mida söövad inimesed,” kirjutab ajakiri Oma Maitse.

“See siin on Jasmikese praad,” teatab Electra ja panebki lambakintsu jäänused koos õige suure kondiga ahju küpsema. Tänase õhtusöögi tegemine on alanud juba päev varem, mil ta keskturult lemmik-lihatädi käest lambakintsu ostis, puhastas liha ise paljaste kätega kintsu küljest nagu naksti lahti ja pani marinaadi.

Sõprade hulgas on preili Electra õhtusöögid väga kuulsad. Need on sündmused, millest ilma ei taha jääda. Ikka neli-viis käiku korraga. Mis maa hõrgutis parasjagu ees ootab, ei tea iial. Koduseid söömapidusid korraldab terve Electra sõpruskond.

“Algas see siis, kui saime aru, et maitseelamused, mida ise tehes saame, on palju suuremad kui Eesti keskmises restoranis.” Ja õhtusööke Electrale tõesti meeldib teha. “Ma naudin söömist, söögitegemist ja võimalust oma rõõmu jagada. Jagatud heameel suurepärasest maitsest või ilusast muusikast on kordi suurem kui üksi kogetud. Alati kui välismaal üksi midagi muljetavaldavat söön, tunnen natuke kurbust, et sõbrad osa ei saa, ja mõtlen, et peaks nad koos kuidagi teisele poole ilma meelitama.”