Sel aastal tähistasid David ja Victoria Beckham oma kümnendat pulma-aastapäeva ning nende suhe näis üle hulga aja jälle paranenud olevat. Hiljuti oli aga paaril tohutu tüli, pärast mida Victoria nuttes kodunt põgenes, kirjutab Hänt Bild.

Victoria teadmata on David pidanud elavaid läbirääkimisi itaalia jalgpalliklubi Milan´iga, kus ta talvel nö külalisena mängis. “Asi on lihtne. Ma tahan Milan´isse tagasi ja nemad on öelnud, et klubi oleks õnnelik, kui ma tagasi tuleksin,” ütles David Beckham ajalehele La Gazetta antud intervjuus.

Nüüd olevat Victoria endast väljas, sest Davidi viimane visiit sellesse moelinna lõppes katastroofiga. Kuulujuttude järgi pettis ta oma abikaasat itaalia seltskonnatähe Gabriella Dompe´ga. Ühe heategevuspeo ajal flirtisid nad avalikult teineteisega ja isegi suudlesid, shokeerides sellega mitmeid peokülalisi. “David silitas teda kogu aeg. Mitmed inimesed leidsid, et see oli kummaline, arvestades seda, et ta on abielus,” ütleb üks peolviibinu. Õnnetuseks jäädvustati see pildi peale ja kui Victoria abikaasa käitumisest teada sai, kaotas ta enesevalitsuse ja reageeris sellele raevukalt. Paar päeva hiljem jäi ta pildile ilma abielusõrmuseta…

Nüüd aga tahab David tagasi. Ehkki Victoria soovib edasi USA-sse jääda, ei võta David seda arvesse, pigem vastupidi. Seoses kümneaastase abielu aastapäevaga palus David, et Victoria loobuks moekarjäärist ja selle asemel 100% perele pühenduks. Tema unistuseks on neljas laps. Kuid Posh keeldus ja mõned päevad hiljem kirjutas alla lepingule ameerika Idol´iga, kus esineb ühena kolmest kohtunikust, mille peale David teravalt reageeris. “Victoria sai oma võimaluse, kuid ei võtnud seda vastu. David on maruvihane ja ütleb, et Victoria on enesekeskne. Ta ei pea tegema mingit mõttetut karjääri, vaid kodus olema ja laste eest hoolitsema. Kõik!” ütleb paarile lähedalseisev isik. Kuid Davidi sõbrad on sisimas kindlad, et tüli tegelikuks põhjuseks on armukadedus: “Victoria on viimasel ajal saanud põhjendamatult suure tähelepanu osaliseks. Ta vihkab seda!”

Nüüd on David abikaasa vastu jääkülm. Ta on isegi ähvardanud Victoriat lahkuminekuga, juhul kui viimane oma karjääriplaanidest ei loobu. “Nad ei suuda mitte üheski asjas kokkuleppele jõuda. Victoria on kurb, kuid David on tema vastu halb ja nimetab teda sõprade ees inetute nimedega.” Enne kui algasid ameerika Idol´i võtted, ei külastanud Victoria vaid juksurisalongi, vaid käis läbi ka oma botox´i-arsti juurest. Nagu hiljutiste piltide pealt näha võib, ei tulnud resultaat kõige parem, mida David ka märkimata ei jätnud. “David´i meelest näeb ta kohutav välja ja ta on seda talle ka öelnud. Victoria hakkas selle peale nutma…”

Nüüd on mitmed sõbrad arvamusel, et abielu on purunemas. Abielupaari ei nähta koos sagedamini kui hädavajalik ja isegi kui nad end koos näitavad, näevad nad välja kõike muud kui teineteisesse armunud olevad. “Loomulikult on neil olnud koosoldud aastate jooksul nii halvemaid kui paremaid aegu. Kuid praegu on olukord hullem kui kunagi varem. Ei võta enam kaua aega kui nad lahutuse sisse annavad.”