Gossip.ee otsustas oma erinevatelt lugejatelt uurida, millest nad unistavad, mida ootavad elult ning mida selleks teevad, et nende unistused täituksid. 12-aastane Annaliisa Pärl räägib, et arastab küll unistada, kuid katsub seda teha reaalsuse piirides, samuti lisab, et soovib korda saata suuri tegusid: “Ootan kõige rohkem seda, et saan korda saata suuri tegusi, milleks ma võimeline olen.”

Rääkige palun natuke endast – millega tegelete (õpite, töötate,…)
Olen 12-aastane elurõõmus tüdruk. Õpin hetkel Paide Gümnaasiumi 6.a klassis

Kas armastate unistada? Millest? Mida ootate elult. Mida teete selleks, et teie unistused täituksid?

Jah, ma armastan unistada, ent enamasti reaalsuse piires. Tegelikult on unistusi palju- palju, aga eelkõige unistan kooli lõpetamisest, heast haridusest ning töökohast, mis tuleks mulle kasuks. Samuti olen alati tahtnud saada kas õpetajaks või fotograafiks, mis ilmselt ka tahtejõu abil võimalik on.

Veel olen ma väga-väga-väga palju unistanud ekstreemsustest. Näiteks langevarjuhüpped, lumelauatamine ja muud.

Mida ma elult ootan… Tegelikult kui aus olla, siis hetkel ei olegi midagi, mida ma ootaksin, kuid ootan kõige rohkem seda, et saan korda saata suuri tegusi, milleks ma võimeline olen.

Mida teen selleks, et mu unistused täituksid? Püüan ära lõpetada kooli ja jõuda oma eesmärkideni, ent kuidas? Tahtejõu abil, sest peaaegu mingi asi ei ole ju võimatu… Kui väga-väga tahta jõuab kõigeni milleni tahad, aga siis peab ise tahtma ja pingutama. Unistused nõuavad tahtejõudu ja inimest, kes neid täide viib!

 


Annaliisa Pärl