Gossip.ee otsustas oma erinevatelt lugejatelt uurida, millest nad unistavad, mida ootavad elult ning mida selleks teevad, et nende unistused täituksid. 22-aastane Liina soovib saada fotograafiks. “Kõige rohkem unistan saada väga heaks ja tuntud fotograafiks.”

Rääkige palun natuke endast – millega tegelete (õpite, töötate,…)
Olen Liina, õpin hetkel. Olen rõõmsameelne, otsekohene, abivalmis. Vanust on 22. Tegelen hobi korras fotograafiaga, nii looduse kui ürituste pildistamisega.

Kas armastate unistada? Millest? Mida ootate elult. Mida teete selleks, et teie unistused täituksid?
Unistada armastan väga! Kõige rohkem unistan saada väga heaks ja tuntud fotograafiks. Nagu seda on Alari Kivisaar, kes on mu suur suur eeskuju. Imetlen väga ta pilte.

Unistuste täitumiseks teen seda, et võtan kuulda teiste arvamusi ja nõuandeid ja üritan teha veel paremaid pilte. Tahaks käia ära fotokursustel ja õppida fotograafiat põhjalikumalt. Omast kogemusest oskan öelda niipalju, et isegi tavalise digikaga saab teha väga häid pilte. Sama häid nagu ka peegelkaameraga. Lihtsalt tuleb osata kaamerat käsitleda ja tabada sobivad hetked ära ja katsetada. Enne tuleks siiski harjutada tavalise digikaga ja siis proovida peegelkaameraga pilte teha.