Gossip.ee otsustas oma erinevatelt lugejatelt uurida, millest nad unistavad, mida ootavad elult ning mida selleks teevad, et nende unistused täituksid. 19-aastane Britta-Maria Pekri on kindel, et kõik on võimalik, kui väga tahta. “Ma usun, et kui iga inimene kord juba millestki unistab ja elult midagi head ja ilusalt ootab ning selleks piisavalt pingutab, siis soovid täituvad päris kindlasti. Selleks on lihtsalt oma aeg ja koht.”

Rääkige palun natuke endast – millega tegelete (õpite, töötate,…)
Olen 19-aastane rõõmsameelne, energiline, elunautiv, õiglane ja otsekohene tüdruk. Mulle meeldivad väljakutsed ja ausad inimesed. Hetkel õpin ning loodan sellel aastal lõpetada — see on ka minu üheks suurimaks sooviks hetkel.

Kas armastate unistada? Millest? Mida ootate elult? Mida teete selleks, et teie unistused täituksid?
Minu plaanidesse on “sissekirjutatud” edasiõppimine kõrgkoolis. Väiksena oli mul kindel soov saada ajakirjanikuks. See töö tundus mulle väga huvitav. Ajakirjaniku amet tundub praegugi väga ahvatlev olevat, aga kohe kindlasti on see äärmiselt vastutusrikas elukutse. Ajakirjanikuks tahaksin saada eelkõige sellepärast, et mulle meeldib suhelda inimestega ja eks ka edevusel ole siin oma roll.

Selleks, et minu unistus täide läheks, pean ma ka selle nimel vaeva nägema. Ma usun, et kui iga inimene kord juba millestki unistab ja elult midagi head ja ilusalt ootab ning selleks piisavalt pingutab, siis soovid täituvad päris kindlasti. Selleks on lihtsalt oma aeg ja koht.

Veel unistan ma reisida koos oma kallimaga ja nautida elu, kuni oleme veel noored.  Noorus ongi ju nautimiseks ja uute kogemuste saamiseks. Paljud minu unistused ongi just seotud minu poisiga, kuna olen kindel, et Tema ongi see, kellega tahan koos oma unistusi ja tegusid täide viia ning nendest rõõmu tunda. Tahan just sellepärast noorena palju reisida, et keegi ei tea, kuhu elu meid viia võib. Ehk leidub meie jaoks selline armas ja vaikne kohake, kus tahaksime kunagi oma vanaduspõlve veeta. Et aga unistused täituksid, tuleb sellest mõelda ja tegusid teha. Alustada tuleks kas või väikestest asjadest, sest nendest tulevadki suured teod. Iseendasse peab usku olema.


Britta-Maria Pekri