Legendaarne artist Whitney Houston leiti surnuna laupäeval, 11. veebruaril. Lauljatar oli vaid 48- aastane.

Pop-legend Whitney Houston ei uppunud. Los Angelese maakonna surmapõhjuste uurija andmetel suri lauljatar ilmselt Xanax’i, teiste retseptiravimite ja alkoholi koosmõjust, kirjutab TMZ.com. Uurija sõnul ei olnud Whitney kopsudes nii palju vett, et võiks järeldada, et ta uppus. Kirjutatakse, et naine võis olla surnud juba enne kui tema pea sattus vee alla.

Samad ravimid, kui Michael Jacksonil
Beverly Hills’i politsei leidis uurimise käigus muu hulgas Lorazepam’i, Valium’i, Xanax’it ja uinimist esilekutsuvaid ravimeid. Ebaseaduslike ravimeid toast ei leitud. Lorazepam’i, mille toimeaine on lorasepaam, leiti ka Micahel Jacksoni’i kehast — see oli isegi osa dr. Conrad Murray kaitsest. Tema väitel Lorazepam’i üleannustamine tappis Jackson’i. Seda ravimit kasutatakse lühiajaliselt leevendamaks raske depressiooniga seotud ärevust.

Tütar Bobbi sattus haiglasse peale ema surnukeha nägemist

Whitney tütar, Bobbi Kristina, 19, sattus sõnavahetusse politseiga kuna nad ei lasknud teda ema surnukeha juurde. Lõpuks andis politsei järele, tütar ja temaga kaasas olnud Whitney vennapoeg Dionne Warwick lasti surnukeha juurde. Hüsteeriline Bobbi sõidutati eile haiglasse.

Lauljatari ema lennutab surnukeha kohe ära

Whitney surnukeha viidi ära tema hotellitoast laupäeva ja pühapäeva vahelisel ööl. TMZ.com sõnul tahab lauljatari ema, Cissy, lennutada tütre surnukeha Atlantasse juba homme, teisipäeval. See peaks olema võimalik kui politsei vahele ei sekku. Tegemist ei ole siiski kuriteoga.

Üle 170 miljoni albumi müünud Whitney Houston oli surres vaid 48-aastane.

[ot-gallery url=”gallery/ravimid-ja-alkohol-tapsid-whitney-houstoni”]