Eestlanna Maarja K. ning Soomes New Generation Music eesotsas olev Pezhman Ahmadi loovad uut showtruppi ning otsivad tantsijaid Eestist. “Kui Eestist sobivat rühma kokku ei saa võetakse Soomest tüdrukuid juurde,” räägib Maarja K. Gossip.ee-le, et eestlannade tantsuoskus ja hea välimus on põhjus, miks just siit Soome tantsijaid otsitakse.

Soomes luuakse uut šõutantsugruppi, mida hakkab juhtima New Generation Music eesotsas Pezhman Ahmadi’ga. Hetkel otsitakse gruppi seksikaid naistantsijaid. Miks neid Eestist otsitakse?
Kuna Eesti neiud on nende sõnul palju enesekindlamad ning paremad tantsijad. Kui Eestist sobivat rühma kokku ei saa võetakse Soomest tüdrukuid juurde.

Kas šõugrupile on ka nimi olemas?

Kuna see show trupp on täiesti uus, lubatakse neidudel koostöös New Generation Musicuga nimi valida.

Kus hakkaksid toimuma esinemised? Kas šõutantsijatele garanteeritakse kindel kuutasu? Kui suur? (kui rahast võib juttu teha):D

Esinemised toimuvad ööklubides, messidel ning kontserditel. Kuutasu on lubatud neile hea!

Kui suur tuleb täpselt šõugrupp?
Otsitakse kaheksa tüdrukut.

Kas olete ise ka selle loodava šõugrupi üks tantsija?

Võimalik.

Mis tasemel tantsuoskust nõutakse? Seksikas postitants, hoogne šõutants, või otsite keerulise koreograafiaga juba profi tasemel tantsijaid? Milliseid tüdrukuid täpselt otsite — kas on paika pandud ka vanus, juuksevärv või muu analoogne näitaja?
Tüdrukud ei pea olema profi tasemel tantsijad. Kuid nad peavad olema väga hea rütmitunnetusega ning kiired õppijad. Tantsustiil on show tantsu ning go-go tantsu stiilis. Tüdrukud alates 18-ndast eluaastast.

Kas tüdrukud, kes kandideerivad, peavad oskama soome keelt või saab läbi ka inglise keelega?
Soome keel ei ole vajalik.

Kui mõni tüdruk otsustab kandideerida, … siis kellega ja kuidas ta peab ühendust võtma?
info@newgenerationmusic.fi

E-mailile saata palun enda CV inglise keeles (kellel olemas tantsija CV, kui mitte, siis soovituskiri koos oma tantsukogemustega ning kas te olete tantsimist kusagil õppinud, ning lisada 2-3 pilti endast. Konkursil osalenud neidude vahelt valitakse välja paarkümmend finalisti, keda kutsutakse Castingule, mis võtab aset Tallinnas. Täpsema info saadame siis juba meili teel!