Välimusest ei saa modelliameti puhul üle ega ümber – see on modellinduses peamine, mis loeb. “Kõik peab olema ligilähedane täiuslikkusele – juuksed, jalad, keha, pikkus…” räägib Eestit külastanud Carole Cosmopolitanile.

“Aastaid tagasi öeldi, et lõpeta söömine ja võta kaalust alla, aga näiteks 10 aastat tagasi polnud šõud ka nii olulised kui praegu. Enam me seda ei tee, oleme väga terviseteadlikud. Selgitame modellidele, et nad lihtsalt peavad trenni tegema ja olema füüsiliselt tugevad, et marsruudil New York – London – Milano – Pariis – Tokyo vastu pidada.”

Carole juhib tähelepanu modellide kehadele: “Need on muutunud. Tüdrukud on pikad ja toonuses, uskumatu, kui heasse vormi nad end on treeninud. Ja kui kehas leidub kohti, millega pead vaeva nägema, siis sa lihtsalt teed seda. Näiteks, kui sul on halb nahk, on vaja nahaarsti juures selle põhjused välja selgitada.” Üks asi on kindel: modell peab olema pikk. “See on modelli juures üks olulisemaid asju, ütleksin isegi, et kõige olulisem. On olnud mitmeid tüdrukuid, kes on imeilusad, kuid kes oma ebapiisava pikkuse tõttu kunagi täielikult läbi ei löö.”

Et pea igas “Supermodelli”-saates teeb kaasa ka mõni pluss-suuruses tüdruk. Cosmopolitan uuris Carole’ilt, mida ta neist arvab. Kuuluvad nad moemaailma? Selgub, et pluss-suuruses modellindus on üha arenev suund ja paljudel modelliagentuuridel on vastav sektsioon olemas, Premier’il mitte.

Loe lisaks:
Modelliagentuuri Premier Model Management omanik Carole White külastas Eesti modellisaadet

Saate “Eesti supermodell” peaauhinnaks on leping Premier Model Managementiga

Miss Jay Alexander on Eestis ja kohtus modellidega!

Kevadel jõuab Eestisse “Ameerika supermodelli” (America’s Next Top Model) saateformaadil põhinev saade “Eesti tippmodell” (Estonia’s Next Top Model). Oled fänn — liitu ka Facebookis (SIIN)!