OHMYGOSSIP – Mõned linnud suudavad ka sellise külmaga sädistada, peaks mainima. Ai kurja … see eestlase suuvärk… on vast jaksu, et teisi maha teha, eks? “Kristiina elab endast vanema mehega…!” blaah… teeme sellele teemale nüüd ükskord lõpu! Miks endast vanema mehe armastamine mõnele “ebanormaalne” tundub? Vanus on ainult number, mis muutub iga aastaga — ei armuta ju vanusesse, vaid inimesse endasse.

George Clooney, Bruce Willis, Pierce Brosnan, Jamie Foxx jne…jne…jne… kõik üle 40 aastased, seksikad mehed, keda nii mõnigi noor neiu (ehk ka noormees) enda kõrvale tahaks, ilma probleemideta-mõtlemata, et nad on juba suhteliselt eakad mehed. Ka minu mees on üle 40 — SO F*cking WHAT? Paljude jaoks on see probleem ja nad ei suuda uskuda, et üks 25-aastane neiu enda kõrvale endast kõvasti vanemat meest tahab ja endamisi arutavad, et kas see ikka on armastus! Nii paljudel on see teema suus, et otsustasin esimest ja viimast korda sellel teemal kirjutada. Seega… Lugege ja elage ennast välja solvangute vms. kommentaariumis ja saage siis üle sellest teemast! DIIL? :D

Alustaks teemat sellest, et kuna ma sain suht kiiresti oma elatud eluga “vanaks” soovisin ma juba noorelt oma pere! Olen proovinud endavanuse mehega midagi tõsist aretada.  Mis sellest välja tuli? MITTE MIDAGI! Kui mina tahtsin pere ja kutsikaid, suutis tema mõelda vaid kõigele, mis puudutas seksi. No proovi siis sellisega tõsist suhet alustada ja riskida. See “suhe” oli küll ilus, kuid lõppkokkuvõttes oli pisaraid rohkem kui rõõmu. Ka ülejäänud koosolemised on olnud “niisama suhted”, mis mingil ajahetkel pakkusid mõlemale küll naudingut, kuid millel juba algusest saati mingit tulevikku polnud. Seepärast mind vanemad mehed tõmbama hakkasidki.

Miks on üle 40-aastased mehed on (minu jaoks) ahvatlevad? Esiteks, saan kohe aru, kas mehel on mingid tõsised plaanid või proovib ta vaid  seelikusaba alla pugeda. Nad on üpris otsesed ja ei jäta vale muljet. Ei ole seda “niisama sebimist”. Kas ainult üheks ööks või siis on ta juba esimesest korrast tõeliselt huvitatud! Teiseks, nad on ahvatlevamad — nad teavad kuidas ja mida teha, et Sind igatpidi õnnelikuks teha! Pikemat seletamist see teine punkt vist ei vaja?! Kolmandaks, nendega on millest rääkida. Ka muust kui autodest, seksist või naistest! Elukogenud ja targad mehed teavad millal suu kinni hoida ja millal seda avada. Millest rääkida ja millest mitte! Targematelt inimestelt on alati midagi õppida. Ja viimaseks… Hea on näha kuidas suudad kedagi noorena hoida! :)

Mu mehe ja lapse isaga on suhe lihtsalt super! Ei oska ühtegi miinust leida hetkel. Ja oluline ongi see, et ise rahul oleme, või mitte?
Vahel ajab naerma, kuidas ta kädistab nagu 20-aastane! Kihvt kuidas me suudame üksteise tasemel olla, mitte liiale minnes. Tema hoiab ennast kursis minu tegemistega, mina ennast tema omadega. Tunnen ennast tema ja ta sõprade seltskonnas palju täiskasvanumana ja elegantsemana. Tunnen ennast armastatuna ja see hoiab suhte soojana. (Muidugi ei ole ka meie suhe koguaeg roosiline, eks vaidlusi ja tülisi tule meilgi ette. Nendeta ei saa! Ja ei tea kas tahakski… poleks ju huvitav kui koguaeg kõik perfektne oleks!!! SÄRTSU KA VAJA! ) Väga turvaline ja kindel suhe. Mu mees jumaldab mind ja meie ühist last. Mina jumaldan teda, sest tema peale saab alati kindel olla. Jumaldan ka tema tarkust ning šarmi. Pealegi sellises vanuses mees ei hakka ka iial mingeid teisi naisi vahtima ja nooremaid mudeleid valima. Ja vähemalt ei jookse ta kõrtsi vahet, vaid naudib peret. Turvalisus ja kindlus on mu jaoks kõige olulisemad ja need on mul tagatud.

Eks nii mõnigi ütleb nüüd, et noh mees ostab kõik ja hea elu… Ma olen imikuga kodus, mida teil kobiseda on, kas ei peaks siis tema meid üleval pidama? Pean imiku kõrvalt tööle minema? Ja kui mees suutis mind enne last ja ka nüüd üleval pidada, siis ei näe ma selles midagi imelikku… tema tahtmine on selline, et naine ei peaks töötama ja minul ei ole selle vastu midagi, kodus on ka tegemist tohutult, uskuge või mitte! Ja raha pole üldsegi peamine, et kui ikka armastus pähe hakkab, siis ei ole mingit põhjust häbeneda!

Minu arust ühiskond on nii kirju, erinevaid maitseid on palju! Aga keegi ei peaks oma pead vaevamagi selle pärast, kes kellega käib ja kes keda paneb! Maailmas on miljoneid näiteid, et saab suure vanusevahega suhe toimida. See, et mees ja naine oleks rangelt ühevanused, oli pigem nõukogude aja komme. Tegelikult lagunevad suhted siis, kui kaks inimest kokku ei sobi, vanusega pole siin enamasti midagi pistmist.

Saan aru, et igaühel on oma arvamus, ja kellegi jaoks võib see rõve tunduda, kui mehe ja naise vanusevahe on suur, kuid milleks hakata pilkama ja kedagi hukka mõistma? Sulle ei meeldi? FINE, hoia see arvamus endale, ega Sina ei pea mu mehega koos elama! Te vaadake, et oma eluga ja suhtega hakkama saate.  Milleks üldse oma pead vaevata kellegi suhte üle arutades?

Nagu ütles mu sõbranna: “Seni, kui mees ja naine sammuvad ühes sammus, pole vanusevahe üldse oluline!” Üleüldse vanusevahe ei mängi rolli. Vanal Eesti ajal (ja ka enne seda) viidi ka iga normist kõrvale kalduv mees/naine altari ette, sest maalapp tahtis omaks saada ja pärijaid oli tarvis. Seega lõpetuseks… Tehke mis tahate, öelge mis tahate, mulle meeldivad vanemad mehed, teie kritiseerimine on vaid naeruväärne. Oma solvangutega ei jõua te kaugele ja ei muuda midagi.  Teadagi, et pooled teist mögisevad vaid õelusest, ei muust!

Kõike kaunist ja kuhjaga armastust!