Seriaalis “Pilvede all” pereema Sirjet kehastav näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp (49) elab argipäevas sama sekeldusterohket elu nagu seriaalis. Rita ja tema ärimehest abikaasa Enn Õunpuu (50) lähikondsete sõnul on nende pikk ja seni turvalisena näinud liit otsa saanud ja paar eraldi katuste alla kolinud, kirjutab Kroonika.

Paari aasta taguses intervjuus rääkis Rita, kelle ellu mahub jooga, golf ja psühholoogitöö Rocca al Mare Koolis, et paljud inimesed on tema mõnusat elu kadestanud. Rita meelest tasuks selliste avaldustega aga ettevaatlik olla. “Asjad ei ole alati nii, nagu nad välja paistavad, ja tihti me ei tea, milline vaev ja töö kellegi eduloo taga on,” rääkis ta ajakirjale Naised.

Rita jaoks on abielu Õunpuuga teine. Neil on kaks ühist last, täiseas Karl Hans ja puberteediikka sirguv Lise Beth. Abielust kadunud helilooja Alo Mattiiseniga on Rätseppal täiskasvanud tütar Anna-Mariita (24).

Rita oma elumuutusel pikemalt ei peatu, ka Enn Õunpuu jääb oma vastuses küsimusele, kas nende abielu on purunenud, napisõnaliseks. «Minu kindel seisukoht on see, et oma eraelulisi tegevusi ma avalikkuse ees ei kommenteeri,» ütleb ta. Erinevates suhtluskeskkondades on Enn ja Rita aga oma varem «abielus» märgitud suhtestaatuse kas nähtamatuks teinud või vahetanud selle «ex-partneri» vastu…