JAZZIKLUBI WABADUSES
09.02. Helin-Mari Arder
 
Wabaduses toimub igal kuul mõnus jazzikontsert Wabaduse laval, kus oma ala armastatud ja tuntud tegijad musitseerivad. Sedapuhku teeme kõike prantsuse stiilis!
 
Armastus, elurõõm, muretus – need sõnad võiksid kindlasti iseloomustada prantsuse eluviisi päikeselist poolt. Tähtsa osa kujutluspildile Prantsusmaast lisab sensuaalne ja salapärase kõlaga prantsuse keel. Ka prantsuse šansooni saab iseloomustada samade sõnadega – kord on ta muretult elurõõmus, siis salapärane ja nukker, pea alati aga räägib ta meile elu kauneimast tundest – armastusest.
 
Helin-Mari esituses saab seekord kuulata šansooniklassikasse kuuluvaid lugusid erinevatelt prantsuse autoritelt (Legrand, Lai, Trenet jt) ja esitajatelt (Piaf, Salvador jpt), kes on laulnud end prantsuse ja kindlasti ka eesti publiku südamesse. Helin-Mari prantsusekeelse kavaga kontserte “Kuulates Legrand’i” ja “La chanson – c’est si bon!” on saatnud publiku soe ja siiras vastuvõtt.
 
Helin-Mari Arder – laul
Danel Aljo – saksofon
Teet Raik – kitarr
Mingo Rajandi – kontrabass
Ahto Abner – trummid
 

“Café Français” ehk Prantsuse Kohvik
Lisaks kõigele muule on Prantsusmaa koduks ka paljudele headele toitudele. Prantsuse laulude õhtul saavad kuulajad nautida nii ühte kui teist – head prantsuse muusikat ning Wabaduse kohviku maitsvaid roogasid.
 
Söögipakett sisaldab rikkaliku suupistevalikut ja veini. Tavapileti ostnutele on meelepärast võimalus tellida kohapeal.
 tavapilet 13 €
 koos söögipaketiga 23 €
 
Laua broneerimine telefonil: 554 2102 või Riin@wabadus.ee
Ürituse lingid: http://www.wabadus.ee