Dani Karlsson (26) on silmipimestavalt kaunis, enesekindel ja tegus Malmöst pärit rootslanna, kes on pärjatud tiitliga “Miss World Sweden 2010” ning keda terve maailm tunneb kui Angelina Jolie teisikut. Gossip.ee räägib preagu LA-s elava Dani’ga moest!

“Ma ei usu, et vajan moodi, et stiilne ja hea välja näha!” põrutab Dani enesekindlat. “Muudan oma stiili iga päev. Võin olla “posh” hommikul ja “bohemian” juba sama päeva õhtul. Kui päris aus olen, siis mood pole mitte kunagi mu elus olulisel kohal olnud ega seda mõjutanud. Mood on minu jaoks igav ja ma ei huvitu sellest,” räägib Dani Karlsson Gossip.ee-le. “Kannan alati seda, mis meeldib ning mitte kunagi midagi ainuüksi sellepärast, et see on kõrgmood!”

“Mul puuduvad lemmikdisainerid ja lemmikpoed. Küll on aga tõsi, et šopates eelistan “vintage” stiilis asju… Vot selline tüdruk olen ma,” räägib Dani naerdes Gossip.ee’le.

Sellegipoolest on Dani’l oma lemmikud. “Moe-alaselt inspireerivad mind 90ndate staarid — Juliette Lewis, Sabrin, Michelle Pfeifer jt. Ma armastan, kohe väga armastan 90ndate stiili. Tuletab mulle meelde häid aegu.”

Enda lille löömiseks Dani aega ei raiska. “Enda sättimisele mul väga aega ei kulu. Olen enesekindel ja usun, et näen väga hea välja enamvähem kõiges, mida kannan. Tihti kannan T-särki, lõhkiseid teksaseid ning plätusid ning tunnen ennast maailma seksikaimana.”

Lemmikrõivaid Danil polegi. Kaunitar räägib, et ostab tavaliselt riided vaid paariks korraks. “Ostan tavaliselt riided ja kannan neid vaid korra-kaks ning viskan minema. Ma tean, see pole hea aga tihti tüdinen neist juba enne, kui jõuan hinnasildi ära rebida…”

Lemmikaksessuaarina toob Dani välja päikeseprillid. “Kuna ma vahetan stiili tihti, siis lemmikaksessuaari pole mul välja kujunenud, küll aga näeb mind ainult Rayban aviators prillidega!”

Dani paljastab Gossip.ee’le kolm asja, mis temaga alati kaasas on. “Kannan alati endaga kaasas iPhone’i, fotoaparaati ja sigarette.”

 


Dani Karlsson


Dani Karlsson

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————

 


Dani Karlsson


Dani Karlsson


Dani Karlsson


Dani Karlsson


Dani Karlsson


Dani Karlsson

 


Dani Karlsson


Dani Karlsson


Dani Karlsson

 

Vaata lisaks:
Miss World Sweden 2010 & Angelina Jolie lookalike Dani Karlsson Gossip.ee-le: Tulevikku ei tasu torkida!
Malmöst pärit kaunis Dani Karlsson (Daniela Chelsea Chatarina Karlsson) on 26-aastane rootslanna, kes esindas Rootsit iludusvõistlusel “Miss World 2010” Hiinas, samuti on ta tuntud kui Angelina Jolie teisik, hobikunstnik ning blogija. Gossip.ee otsustas särava ning armsa Dani’ga intervjuu teha.

Dani Karlsson Miss World Sweden 2012 pics