Mida kannavad supermodellid? Gossip.ee otsustas järgi uurida. “Mulle meeldib mugavaus aga moodne mugavus,” tunnistab LA-s elav Rootsist pärit modell Therese Fischer Gossip.ee’le.

“Mulle meeldib mugavaus aga moodne mugavus. Ma ei järgi ühtegi kindlat trendi, kannan just seda, mis tundub hea, on cool ja istub seljas hästi. Mulle meeldivad väga kitsad mustad püksid, samuti ka kõrge pihaga lühikesed püksid,” räägib Therese Fischer Gossip.ee’le.

Kust või kellelt aga Therese inspiratsiooni ammutab? “Saan palju inspiratsiooni ja mõtteid otse tänavalt. Inimesed tänaval inspireerivad mind, eriti sellistes suurlinnades nagu New York ja London — seal võib kohata nii palju erinevaid stiile ja erinevaid karaktereid,” ütleb Therese ning lisab, et samuti võib teda tohutult inspireerida hea muusika: “Ma armastan muusikat ning väga tihti võib just hea laul mulle õige tuju ja riietumiseks inspiratsiooni tuua.”
 
Üle 15-30 minuti kaunitar tavaliselt enda sättimiseks ei kuluta, kuigi ütleb, et see oleneb kindlasti ka üritusest ja situatsioonist, kaua sättimine aega võtab.

Oma lemmikaksessuaariks peab supermodell pikki kaelakette, millel ripuvad sümbolid küljes: “Praegu on mu lemmikkaelaketiks väikese püstol-ripatsiga hõbekee.”

Mis on aga asi, milleta Therese iial kodust ei lahku? “Minuga on alati kaasas mu iPhone,” ütleb Therese Gossip.ee’le ning lisab naljatledes: “Ma käin sellega isegi dušši all.” Lisaks iPhone’le, võtab Therse endaga alati kaasa ka iPad’i, kõrged kontsad ja suure naeratuse!
 
Palume Thersel kiita ka mõnda brändi. “Ma tõeliselt armastan H&M’i,” ütleb Therse ning selgitab, et põhjus pole mitte ainuüksi selles, et tegu on kuulsa Rootsi firmaga, vaid seetõttu, et nende trendikad riided on kättesaadavad ja taskukohased kõigile. Samuti ütleb päevast-päeva tippdisainerite rõivaid kandev Therese, et lemmikdisainereid on tal tegelikult palju aga hetkelemmik on Marc Jacobs.


Therese Fischer


Therese Fischer


Therese Fischer


Therese Fischer

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————


Therese Fischer


Therese Fischer


Therese Fischer


Therese Fischer


Therese Fischer


Loe lisaks:
Rootsi tippmodell Therese Fischer Gossip.ee’le: Et selles tööstuses läbi lüüa on vaja suurt töövõimet!
Ford Models – US; Elite Models – Stockholm; Select Models – London — need on tippagentuurid, kes esindavad Rootsist pärit 23-aastast supermodell Therese Fischer’it. Therese räägib Gossip.ee’le, et ta töötab täiskohaga modellina ning elab praegu peamiselt LA-s, kuigi töö lennutab teda tihedalt üle maailma erinevatele photoshoot’idele.