Lauljatar Liis Lemsalu (19) ja tema isa, endine jalgpallur Marek Lemsalu (39) on head sõbrad. Sellest annab aimu isa-tütre omavaheline naljaviskamine, sõbralik tögamine ja isegi teineteise lausete lõpetamine. Koos käiakse näiteks ka öises metsas taskulambivalgel kepikõndi tegemas, kirjutab ajakiri Naised.

Umbes aasta on möödas ajast, kui Liisi peas mõlkusid mõtted sellest, kas osaleda telesaates “Eesti otsib superstaari” või mitte. Saates, mis muutis tema elu. Liis ise meenutab, et lõplik otsus oli küllaltki spontaanne. “See otsus toimus üks päev varem. Et ma tõepoolest lähen ja proovin. Me tegime enne isegi sõbrannadega lauluõhtuid, kus harjutasime, analüüsisime ja kujutasime ette, kuidas asi välja kujuneb, kui me kõik saatesse läheme.”

“Mina nägin seda põlemist kõrvalt,” ütleb Marek. “Alguses Liis ütles, et ta ei lähe kuhugi. Siis naisega omavahel arutasime natukene enne, et oota-oota, ta läheb raudselt,” naerab isa tütre otsustamisprotsessi. 

Küsimusele, kuidas üleöö kuulsaks saamine tema elu on mõjutanud, vastab Liis: “Võin praegu küll öelda, et kuulsus pole ebamugav. See on lihtsalt üks osa, millega ma pean leppima.”