OHMYGOSSIP – Ta on üks maailma enimkäsitletud teemasid, see salapärane armastus. Nii muusikas, filmides, maalides, isegi parfüümitööstuses. Kõik saavad sellest imelisest nähtusest inspiratsiooni. Vahel tasub sel teemal aga veidi peatuda — tunnetada, mõelda. Mõnel pool maailmas on sõna ”armastus” kasutusel sama moodi nagu sidesõna. Teisel pool planeeti aga ei kasutata teda ehk piisavalt tihti?

Sõitsin täna kinno ja tee peal möödusin ühest silmapaistvast külgkorviga mootorrattast. Ta kandis nimelt seitsmeliikmelist perekonda. Kolm inimest istusid sadulas ja neli korvis. Kambas oli ka pisike, võib olla paari aastane lapsuke, jäätis käes. Väikesel oli nägu naeru täis ja ka teised tema ümber olid õnnelikud. Mul tuli pisar silma neist möödasõitu tehes ja ka nüüd seda siirast vaatepilti meenutades. Mul oli hea meel näha lihtsalt õnnelikke inimesi. Kui oluline on armastus!

Sel armastuse kuul võiks ehk pöörata oma tähelepanu kõige olulisemale. Armasta siiralt, naerata südamlikult. See, kui oluline on armastada, on kindlasti tänaseks päevaks juba teaduslikult tõestatud, kui kellelegi seda tõestust vaja peaks minema. Hea oleks, kui piisaks lihtsalt sellest heast tundest, mille ta sinu ellu toob. Ja muide, see on nakkav! Mäletad seda väikest paari aastast jäätisega lapsukest motika külgkorvis? Siin on sinu tõestus! Ta lihtsalt tunneb elust rõõmu. Saad aru? See on täiesti tehtav ka täiskasvanuna, muide. Pole mõtet minuga sel teemal üldse üritadagi vaielda! ;)

Tuletan meelde Beethoveni öeldud sõnu — ”Tõeliselt head suppi suudab keeta vaid puhta südamega kokk”. Seda meeles pidades hakka aga pihta, alusta kõige lähedasemast — iseendast! Palun tee endale ja kogu ümbritsevale ühiskonnale see teene ja saa aru suhtest sinu ja armastuse vahel. Usu mind, nii pea kui sa seda imelist nähtust kiirgama hakkad, muutub sinu ümber kõik ilusamaks, nauditavamaks, edukamaks. Tasub väärtustada õigeid asju. Kindlasti on su sõbral, abikaasal, emal, isal, vennal, õel, lemmikloomal, tänaval vastu jalutaval võõral päev tehtud, kui sel aastal on sinu kingituseks neile lihtsalt üks siiras naeratus, kallistus. Või ehk telefoni kõne kellelegi, kes seda vaikuses ootab?

Armas lugeja, soovin Sulle kogu südamest oma nime väärt armastuse kuud. Olgu ta täis palju palju sooje kallistusi ja siiraid naeratusi. Armastage ja olge armastatud!

P.S. Räägi teemal kaasa kommentaariumis!

XOXOX,

Triin
blogi vol 3
03:02:12

 

 

Loe lisaks:
Triin Tulev: F nagu Feissbukk

Triin Tulev: Hall mass

Save