Ford Models – US; Elite Models – Stockholm; Select Models – London — need on tippagentuurid, kes esindavad Rootsist pärit 23-aastast supermodell Therese Fischer’it. Therese räägib Gossip.ee’le, et ta töötab täiskohaga modellina ning elab praegu peamiselt LA-s, kuigi töö lennutab teda tihedalt üle maailma erinevatele photoshoot’idele.

“Olen aktiivselt modellitööd teinud alates 2009st aastast ning õnn on minu poolel olnud — mul on olnud palju tööd ja palju reisimist,” räägib eksklusiivses intervjuus Rootsi üks tuntuim tippmodell Therese Fischer Gossip.ee’le.

“Loodan, et saan ka aastate pärast modellina töötada ning arendan oma näitlemisoskusi,” paljastab Therese. “Püüan pidevalt edasi areneda ning püsida fookuses. Väga oluline selles tööstuses läbi löömiseks on suur töövõime.”
 
Kaunis Therese räägib, et tal konkreetseid eeskujusid pole aga et imetleb kõiki inimesi, kes on suutnud ka pärast raskusi taas püsti tõusta ning püüelda oma unistuste suunas.”

Nagu mitmedki teised edukad inimesed, on Therse võtnud oma elu motoks: “Usu iseendasse ja oma võimetesse ning ära kunagi kuula inimesi, kes arvavad teisiti!”

Vabal ajal armastab Therse aga nagu enamus naisi shopata. “Kui mul on mõni vaba päev, siis armastan shopata, olla koos sõpradega ja koos perega. Samuti on mul oma blogi (www.theresefischer.com/blog). Istun päris palju ka arvutis, olen arvutifriik!,” naerab Therese lõpetuseks.


Therese Fischer


Therese Fischer (paremal) koos sõbranna Dani Karlsson’iga

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————


Therese Fischer


Therese Fischer


Therese Fischer


Therese Fischer

[ot-gallery url=”gallery/rootsi-tippmodell-therese-fischer-gossip-eele-et-selles-t%c3%b6%c3%b6stuses-l%c3%a4bi-l%c3%bc%c3%bca-on-vaja-suurt-t%c3%b6%c3%b6v%c3%b5imet”]