Eestis austatud ärimees, viie lapse, Kristina, Marii, Marko, Bianca Lily ja Anna Mia isa Toivo Asmer on mees, kes on juhendanud oma poja maailmaklassi autosportlaseks ning olnud teenäitaja paljudele eestlastele.

Ehitus-mehhaanika tehnikumi ja isegi Marksismi-Leninismi Ülikooli lõpetanud Toivo tegi nooremas eas bändi ja oli nooruspõlves kuuekordne Nõukogude Liidu meister ning 10-kordne Eesti meister vormelautol. Lisaks teenis ta rahvasaadiku ametis, olles Riigikogu liige 1999. aastal ning Eesti Vabariigi regionaalminister aastatel 1999-2003. Aastal 2007 andis Toivo Asmer välja debüütalbumi „Teine pool“.

Kuigi Toivo on muusikaga kokku puutunud aastaid, tuli kõigile üllatusena, et 30 hooaega – 10 mootorrattaga ja 20 autoga võidusõitnud endine regionaalminister saabus üllatuskülalisena hiljuti peetud pulma.

“Kas ta on teie sugulane?” sosistasid pulmakülalised. Saades pruutpaarilt vastuseks “ei” sosistati, et ju on Toivo Asmer lihtsalt kõrtsi omanik, kes kontrollib oma valdusi. Gossip.ee otsustas asja lähemalt uurida ja selgus, et tegelikult tuli härra Asmer oma vabast ajast pulma hobikorras laulma.

“Jah, ma olen viimasel ajal, viimase aasta jooksul käinud pulmades, juubelitel ja suvepäevadel laulmas. See on hobi. Käin siis, kui vaba päev ja tulla saan. Kindlat graafikut ei ole,” rääkis Toivo Asmer Gossip.ee-le. Küsimuse peale, et ega ta seda ju raha pärast ei tee, naersime mõlemad. “Loomulikult ei tee ma seda raha pärast! Mõnus on nädalalõpul tulla ning väikestviisi esineda ja rahvast üllatada. Mulle meeldib laulda, ma saan sellest positiivse laengu”. Igast tema liigutusest oli näha, et mees teeb seda tõesti täie südamega. Fantastilise lauluhäälega Toivo Asmer küttis koos bändi “Paharet” särtsakate kaaslaste Tiit Vaiksalu, Madis Viilu ja Merlyn Heinaga terve ruumi kuumaks. Seda lisaks suurepärasele laulmisele ka oma sooja ja siira olekuga ning hea esinemisoskusega. Lisaks laulmisele tegi ta nalja teemal “võidu-sõidu-sõidu-võitudest ning teistestki võitudest ja sõitudest”.

Pulmalised olid Toivo ja bändi “Paharet” laulmisest niivõrd lummatud,  et paluti lausa lisalugusid. Mina olin lisaks sellele lummatud veel Toivo äärmiselt sümpaatsest ja sõbralikust olekust, kui läksin intervjuu tarvis temaga rääkima. Kui ajakirjandus on loonud Toivost suhteliselt karmi ja kaalutleva äriinimese karakteri, siis ma ei saa kuidagi ütlemata jätta, et tegu on äärmiselt sooja ja toreda inimesega! Toivo oli väga sõbralik ning kiirgas endast nii palju entusiasmi ja energiat, et ta võiks oma positiivsusega teha silmad ette ükskõik kellele. Ka häid sõnu jätkus tal kõigile – ühtviisi hästi rääkis ta oma perest, bändist kui tegemistest ning ütles, et hobikorras käib vahel tema esinemisi kuulamas-vaatamas ka tema abikaasa ja kahe tütre ema Kristel Asmer, kes samuti muusikat naudib.

Positiivseid sõnu jagati ka Toivo suunas. Pruut Kristi Valgma (endine Kula) ütles: “Nii tore üllatus, täiesti lõpp kui hästi Toivo Asmer laulab. Ma poleks temast midagi sellist eluilmas oodanud. Super! Fantastiline! Jah, ülipositiivne üllatus! Nii soe inimene! See on meile tore pulmakink!”

 

[ot-gallery url=”gallery/toivo-asmer-gossip-ee-le-loomulikult-ei-tee-ma-seda-raha-p%c3%a4rast-galerii”]