OHMYGOSSIP – No tere tali, mis toimub? Seekord võite tõesti laita mu mõistust, sest see ei võta enam! Olen sellel nädalal nii palju pidanud lugema või uudistest kuulma lugusid pedofiiliast ja see kõik ajab mind OK-SE-LE!  Minu, kui kristlase pähe ei mahu mitte midagi sellist, mis seostub alaealiste laste “ära rääkimisega” või see, et keegi võtab neid kui seksuaalseid objekte! Jumal näeb, ja ei karista? See on ikka jälkuse tipp.

Vastavalt Professor Martensi loodud mudelile iseloomustavad potentsiaalset lasteahistajat järgmised omadused:
1. Isik tunneb laste seltskonnas olles emotsionaalset rahuldust, ta huvitub lastest seksuaalses plaanis.
2. Esineb emotsionaalset raskust luua omaealistega sügavaid ja kestvaid suhteid.
3. Puuduvad loomulikud vaimsed pidurdusmehhanismid, mis tõkestaksid seksuaalse iseloomuga lähenemist lastele.

Internet…
Maailma praktika näitab, et just internet on pedofiilide hiilimisnurk! Heaks näiteks – noorte seas populaarne sait Rate. Kui seal ringi vaadata, siis võib leida a la 13-aastaseid tüdrukutirtse (kui mitte nooremaid) kes poseerivad pool alasti ja “sebivad” kõiki: “Hinda mind! Hinda mu nägu, pilti, keha, jalgu, kõhtu, olematuid rindu” jne… Huvitav kas tüdrukute vanemad on teadlikud sellest koledast vaatepildist mis asju ajab 13-aastane tüdruk ühes Eesti suurimas (täiskasvanute?) portaalis? Ja kus nende vanemad küll ON, et ei märka, kus tüdruk kolab ja millega tegeleb? Ei pane imestama, kui peagi on kari pervosid seal pildi all kommenteerimas, et “tahaks sind imeda siit ja sealt. Mis su MSN on?” Ja kui ühel päeval laps nuttes koju tuleb või suisa kadunuks jääb, siis kelle süü see on? Kas vanemate, kes ei ole oma lapsi noominud ja on ehk halvasti kasvatanud, või selle räige (interneti) maailma, kus inimesed nihutavad vanusevahe piiri aina kaugemale, maailma – kus saatan oma perverssustega laiutab? Selle asemel, et normaalselt endale naine otsida, suhelda näost näkku, tantsida, tunda elust rõõmu, tegelevad tuhanded inimesed mingi kiibitsemisega arvutis. KAS nii igav ja õnnetu elu on, et lastega rõvetsemine on vähene rõõm mis jäänud?
TULE TAEVAS APPI!!!

Ei vaidle vastu, olin isegi seal Reidis. Sealt see nooruse ringitõmbamine mul alguse saigi. Kunagi oli seal teine seltskond ja normaalseid inimesi palju! Olen sealt endale palju (nüüdseks häid) sõpru leidnud, käisime kokkusaamistel ja igasugustel muudel pidudel. Nüüd aga on kõik see seltskond seal nii banaalseks muutunud ja kellegagi suhelda ei saa! Ja oh milliseid kirju ma olen sealt saanud. Kirjutajaid Türgi pervodest kuni Soome alkohoolikuteni välja. Kirjad stiilis “tahan Sind Msnis imetleda”, “Webi sexi?”, “Mõtlen Sulle kui dushi all olen”  jne… Kas see ei ole rõve? Sellest kõigest sai mul sõnaotseses mõttes siiber, ja ma lahkusin sealt ukse pauguga kinni lüües. Nüüd, seda blogi kirjutades, läksin sinna sirvima. Et mis uut ja kas ma eksin! Uut? – Mitte midagi! Ikka on seal identiteedikriisi all vaevlevad noored, kes enda ihu ja keha demostreerivad.  Olgem ausad, ka Orkut ja Facebook on täpselt sama teed minemas.

Üleüldse on internet täis pealetükkivat seksirevolutsiooni! Kasvatades nüüd tütart, on mu maailmavaade muutunud. Hirm, et ta kunagi kasvõi läbi interneti mõne pedofiili ohvriks peaks sattuma hirmutab mind kohutavalt. Kas olen võimeline teda kaitsma ja kasvatama nii, et see ei juhtuks? Pedofiilid on väga raskesti äratuntavad. Ma võin ju lapsele seletada, et “kommionud” on kahtlased ja nendega ei tasu tegemist teha – näed, siis jookse! Või et võõrastega ei tohi kaasa minna. Aga kui kommi jagab tuttav onu? Kuidas laps vahet teeb? Selles probleem ongi, et EI TEE! Eks ma proovin esialgu lapsele selgeks teha, (kui üldse luban), et suhtlusportaalides suhtleks ainult inimestega keda reaalselt teab. Perverdid võivad ükskõik kellena esineda – kasvõi lapse eakaaslasena. Õnneks selle selgitamiseni on veel aega küll, suudan ehk vanemaks ja targemaks saada selle ajaga ja teha nii, et mu kullakallis ei peaks kunagi kannatama millegi sellise läbi!!! Mingi meetod peab ju selleks ajaks valmis olema!

Kui ma nüüd õieti aru olen saanud, siis seaduslikult on Eestis 14-aastaselt seksimine lubatud?! Püha jumal! 14-aastane on ju veel täitsa laps! Kuidas saab seadus midagi sellist lubada? Üleüldse kulla lapsed, MILLEKS KIIRUSTADA? Terve elu ees, et sellega tegeleda!!! Pole selles midagi nii ERILIST, mida ära oodata ei jaksaks!  Mängige ja nautige noorust, kuni veel saate!!!

Mis ma muud oskan ütelda… Kaitske ennast ja oma lapsi ise, ärge lootke teiste peale, veel vähem seaduste. Korrutage oma lastele, kasvõi miljon korda, mida võib teha ja mida mitte! Kordamine ju tarkuse ema! ;)

Soovin teile jätkuvalt kõike paremat!

Teie, Kristiina.