Sul on peas palju küsimusi. On ka palju vastuseid, kuid…. Mida arvab keegi teine Sinu probleemidest, mõtetest, tõekspidamistest või arvamustest? Mida teeks keegi teine Sinu olukorras? Mida ütleks keegi teine teatud olukorras? Mida vaataks telekast, mida sööks või kuhu läheks olles selles olukorras, milles Sina just praegu.

Selleks, et seda teada saada, loe uut Gossip.ee ja Õhtulehe koostöös valmivat rubriiki: “Elu Õhtulehe online-reporteri Mari-Leen Alberisi silmade läbi”

See ei ole nõuanderubriik. See ei ole ka kellegi hindamise või õpetamise rubriik. See ei ole eeskujuks olemise ega etteheidete rubriik. See ei ole kiituse ega ka naljatlemise koht. See on rubriik, mis annab sulle ainulaadse võimaluse lugeda, mida teeks keegi teine Sinu olukorras, mida arvab keegi teine Sinu muredest-rõõmudest või üks kõik millest muust, mis sind puudutab ja sul hingel on. See on online-intervjuu, kus intervjueeritavalt ei küsita küsimusi tema elu kohta vaid räägitakse enda omadest.
 
Kes on Mari-Leen Albers?
Mari-Leen on 26-aastane keskmine Eesti naine. Tal on elukaaslane, töö ja hobid. Tal on probleemid ja tal on rõõmud. Ta ei ole vaene ega ka rikas. Teda räägitakse taga aga poetakse ka külje alla. Ta on reisinud ja ilma näinud. Ta armastab oma tööd ja on järjepidev oma sihtides. Ta on edev ja ei varja seda. Ta on otsekohene, aga mitte naiivne.

Sa võid ennast temaga samastada aga võid ka õlgu judistada ja mõelda, et teis pole midagi ühist. On su valik esimese või teise variandi kasuks, seda otsustad ise. Erakordne on see pakkumine mõlemal puhul – Sa saad näha oma elu läbi teise inimese silmade. Kasuta võimalust.

“Ütlen Sulle otse näkku – oled sa juust või heeringas, ” lubab Õhtulehe veebiväljaande reporter ning Õhtulehes omanimelist BLOGI pidav Mari-Leen.

Küsimusi saad lisada siia kommentaaridesse reedel (12. juuni) kella kuueni.