“Praegu tahaksin ma olla iseendaga suhtes ja ma pole valmis ühekski tõsisemaks teemaks,” räägib rahutuks tuhkatriinuks tituleeritud lauljatar Mari-Leen Kaselaan, kes aasta alguses oma pikaajalisest kallimast Sietsest lahku läks.

Mari-Leen tunnistab, et Sietsega läksid nad lahku sõpradena ja tüli nende vahel kunagi olnud ei olegi. “Alles hiljuti käis Sietse mul külas ja meil oli koos väga lõbus. Me pole riius ja samas pole me ka suhtes – oleme väga head sõbrad,” räägib lauljatar.

“Ma ei ole armukade inimene. Olen seda meelt, et iga inimene peab elama oma elu nii, nagu tahab, ja suhtlema nendega, kellega tahab. Armukadetsemine tuleb pigem omandiinstinktist,” avas Mari-Leen kaugsuhte tagamaid. “Mulle tundub, et elu on liiga lühike, et seda pidevalt kedagi oodates raisata,” arvas Mari-Leen, kes ei soovita kellelgi lihtsakäeliselt kaugsuhtesse astuda.

Mõni päev tagasi oma kevadel ilmunud plaadilt “1987” singlit “Torm” esitanud Mari-Leen räägib, et ka tema elus on praegu tormilised ajad. “Kolisin välja oma üürikorterist ja tänu tööle jäin asjade vedamisega viimasele minutile. Õnneks laabus kõik ilusti ja sain uue korteri leidmiseni elada oma sõbra juures.” Lauljatar ütleb, et tormi tema hinges tekitavad paljud asjad, mille endasse kogumine on vale. “Ma olen ise ka selline inimene, kes peab oma asjad selgeks rääkima ja asjadesse selgust tooma. Kui probleemid ja mured hinge hoiad, siis tekibki torm, mis võib lõppeda tõelise kaosega,” ütleb ta.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest