Aniston-Pitt-Jolie-teemaline ajakirjandus on kaotanud igasuguse enesevalitsuse ning nüüd kõlbab paberile panna juba mida iganes. Mõni aeg tagasi rääkis näitlejatar Sue Mengers, et kui Brad Pitt Jennifer Anistoni Angelina Jolie pärast maha jättis, soovitas ta Jenniferil paluda Bradilt veidike spermat, et ta saaks end lasta temast viljastada, kirjutab ajakiri Kroonika.

Ajakirja Star andmeil on see puha tõsijutt – ning kui Angelina selle kohta Bradilt aru päris, oli mees sunnitud tunnistama, et ta andiski Jenniferile spermat, millest Jennifer 2004. aastal ka rasestus. Paraku katkes rasedus kohe.

Angelina vihastas Bradi ülestunnistuse peale ja jättis ta mõneks ajaks maha. “Brad polnud Angelinale sellest varem rääkinud,” kirjutab Star. “Angelina arvas, et ta on ainus naine, kes on Bradist rasedaks jäänud. Nüüd tunneb Angelina, et ta ei saa enam Bradi usaldada. Brad ei räägi Angelinale kõike, eriti kui asi puudutab Jenniferi. Jenniferi mainimine muudab Angelina täiesti irratsionaalseks. Kuid Brad ei arvanud, et see võiks teda niimoodi vihastada. See võib tähendada nende lõppu.”

Kuid see pole veel kõik. National Enquirer teatab, et Angelina on Bradist juba jälle rase. Tegemist olevat “üllatusraseduse” ja “parima uue aasta kingitusega”. “Brad ja Angelina on ekstaasis,” kirjutab kõmuleht. “Nad on aasta aega last eostada püüdnud. Nad on kogu aeg tahtnud veel üht lihast last, kellele lisaks kavatsevad nad ühe ka adopteerida. Kuid 36aastase Angelina bioloogiline kell tiksub. Kui arvestada tema viimaste aegade terviseprobleeme, on see ime ja suur õnnistus, et ta üldse rasedaks jäi. Esimesed kolm kuud olid väga rasked, Angelina võitles, et kehakaalu hoida.”