Kuigi veel novembri lõpus liikus armastatud näitlejapaar Elina Pähklimägi (28) ja Kristjan Sarv (32) Voldemar Panso aastapäevapeol ringi koos, olid nad kuuldavasti juba oktoobris otsustanud oma ligi viis aastat kestnud suhte lõpetada, kirjutab Kroonika.

Kristjan ja Elina leidsid teineteise Elina lavakapäevil. “Jah see vastab tõele, oleme Kristjaniga lahus, kuid saame sõpradena suurepäraselt läbi,” kinnitab Elina Pähklimägi, kes mängib Sarvega jätkuvalt ka teleseriaali “Kättemaksukontor” uutes osades.

Kuuldavasti on mõlemad leidnud endale ka juba uue silmarõõmu. Kristjanit on nähtud New Yorgis koreograafiat õppiva Maria Uppin‘iga käsikäes. Mõlemad on oma Facebooki kontol välja hõisanud, et on teineteisega suisa abielus. Tuttavate sõnul ei vasta abielu siiski tõele, kuigi noored olla teineteisele pühendumise märgiks isegi sõrmuseid vahetanud! Elinat on aga märgatud noore rokijumala Marten Kuninga seltsis – nii pidudel kui ka mõni aeg tagasi koos ühest elumajast väljumas ning autoga ära sõitmas…