Lauljatar Getter Jaani ja tantsutäht Ott-Sander Palm kinnitavad oma armastust. Noorte suhe algas pärast tantsusaatest välja langemist. Getter (18) ütleb, et saate lõppedes tundsid mõlemad, et midagi on valesti – midagi oli puudu, polnud terviklikkuse tunnet. Nad tundsid puudust teineteisest. Ott-Sander (20) noogutab neiu sõnadele kaasa.

Meenutage oma esimest kohtumist.
Getter: See toimus augusti lõpus. Sõitsin Revalia tantsukooli Otiga kohtuma ja mõtlesin terve tee, milline on tema iseloom, kuidas ta välja näeb… Olin Otiga kokku saades hästi närvis, pabistasin ka seetõttu, et pidin tantsukingadega oma esimesed sammud tegema. Mõtlesin, et mis saab, kui ma kõhuli prantsatan. Närveerimine oli aga asjata.
Ott: Mu ainuke mõte oli, kui palju ja mida me esimesel kohtumisel räägime.

Millises seisus olid te elud enne kohtumist?
G: See oli mu senise elu üks kiiremaid perioode. Käsil olid seriaalivõtted, koolitööd, plaadisalvestus ja igapäevased esinemised. Ma ei näinud oma perekonda, rääkimata sõpradest ja tuttavatest.
O: Mu elu oli suhteliselt rutiinne. Tegin tööd, üritasin nädalavahetustel puhata nii palju kui võimalik ja käisin ka plaate mängimas.

Refereeritud artikli täisteksti loe Kroonikast