Soomes palju kuulsust kogunud Saana Parviainen ja Antti Kurhinen on leidnud teineteise. Seljataga on esimene kohting, vahendab MTV3.

Jussi Parviainen‘ist lahutanud Saana Parviainen ja saatest Big Brother tuntuks saanud Antti Kurhinen said tuttavaks laupäeval, 7.jaanuril, mil Antti tähistas oma 28. sünnipäeva. Mehe sõnade kohaselt tegi tutvusega algust Saana.

”Käisime kohtingul ja meil oli lõbus. Ta on tore, lõbus ja süütu olekuga tüdruk,” ütleb Antti.

 Antti ei ole valmis pühenduma hetkel, vaid ta rõhutab suhte siduvust.

”Jah, mul tahtmist jagub. See aga ei tähenda seda, et seon ennast kellegagi kohe. Suhe on tõsine asi. Ei mingeid kiirsuhteid enam, viidates lühikesele abielule endise naise  Henna Kalinainen‘iga,” lausub ta.

Seda, kas temast ja Saanast ka paar tuleb, ei oska Antti veel öelda. ” Loomulikult läheme teisele kohtingule, esialgu sõpradena. Saana on tore tüdruk,” sõnab Antti.

Lisaks kohtingule sai Antti sünnipäeval veel ainulaadse kingituse. Nimelt esines tema sünnipäeval Drama Kaput duo. Mehe üllatuseks teatasid duos laulvad naised, et Antti liitub bändiga vähemalt üheks lauluks. Venemaal tõsielu TV-tähena tuntuks saanud Kurhinen alustas lauluprojekti nädala lõpul.

”Laulutunnis testiti minu häält ja küll minust laulja veel tehakse. Nüüd hakkame harjutama. Eurovisioon on sihikul,” rõõmustas Antti.

[ot-gallery url=”gallery/saana-parviainen-ja-antti-kurhinen-k%c3%a4isid-kohtingul”]