Peale suhte luhtumist turvamehest poiss-sõbrast Akist leidis Arnold suhte Soome-Rootsi soost vanema mehega, kelle igat Arnoldi sammu mees jälgib ning mees on armukade Arnoldi sõprade ja fännide peale, kurdab Arnold Oksmaa Gossip.ee-le.

“Minu elu armukadeduse redelil ei ole lihtne,” on hiljuti “Eesti otsib superstaari” katsetel põrunud Arnold Oksmaa kurb. “Mu uus mees täidab iga mu soovi – reisi kodumaale, ilusa kodu ja naudingud aga ma olen nagu lind puuris.”

Arnold räägib et kui käib kellegagi kohtamas, siis ta mees arvab et kohe, et tal on suhe või midagi sellist. “Ma otsin väljapääsu ja tahan vaba olla,” räägib Arnold. “Ma ei soovi et minu sära hääbuks mingi suhte taha, sest minu elul on nii palju kaalul veel tulevikus.”

“Minu imago ja meediapool on minu teostus ja idee,” räägib Arnold juba paar tooni rõõmsamalt. “Ma ei vaja selleks “suurinimesi”,  et elus edasi minna. Ma olen elanud säravat artistielu ja loodan edasi elada sama vapralt ja vaadata otse tulevikku. On hea vaadata minevikku ja leida kaotused ja võidud, ning selles nii head kui halba näha.”

“Mind ootab peale Eesti veel Soome ja Rootsi muusika- ja meediaturg,” teatab Arnold Gossip.ee-le paar päeva peale Maria Ithaka Rahula teadaannet, et ta on Eestis “Superstaari” saate formaadi jaoks liiga kuulus. “Kuid kõik tuleb omal ajal – talendisaated ja osalemine kõikvõimalikes suurtes saadetes ja meediaettevõtmistes. Ootan pääsu hetkel Soome meediaturule ja tean, et seal läheb mul võistluseks, kuid kõik on vaid aja küsimus, et millal sinna sisse pääsen.”

Vaata lisaks Gossip.ee reklaam by: Arnold Oksmaa