Aastal 2011 Miss Helsingi’ks valitud kaunis Elina Tervo treenib ennast Sri Lankal, et selle aastasel fitness-võistlusel hea koht noppida, kirjutab Iltalethi.

Miss Helsingi Elina Tervo püstitas endale kõva eesmärgi — järgmisel fitness-võistlustel peab teda saatma edu. Selle jaoks kaunitar treenib ennast nüüd Sri Lankal! Lisaks fitness-võistlusele on Elina paljastanud ka soovi osaleda selle aastasel maratonil.

Eelmisel aastal lisaks missikroonile võitis kaunis Elina ka ühe mehe südame ning hunniku tööpakkumisi. “Jah, ma leidsin endale eelmisel aastal partneri ning meil läheb väga hästi. Ma olen tõesti armunud,” jagab Elina oma rõõmu. “Sain ka päris palju uusi tutvusi. Eelmine aasta tõi üldse mu ellu palju suurepäraseid inimesi ning tiitel tõi ka huvitavaid tööpakkumisi.”

Elina treenib ennast praegu Sri Lankal  ja kiidab, et kõik on läinud väga hästi. “Siin on kõik super. Kogu riik on kaunis ja puhas võrreldes teiste Aasia riikidega ja täis sõbralikke inimesi. Päike on paistab peaaegu kogu aeg ja ma olen uskumatult kaunis kohas,” räägib Elina.
Palun rääkige vähe treeningu?

Uutele Miss Helsingi kandidaatidele soovib Elina õnne ning soovitab jääda iseendaks. “Olge ehtsad, jääge iseendaks. Ärge taganege oma arvamusest ja mõelge oma sammud alati kaks korda läbi. Olge ilusad!”


Elina Tervo (Foto: Ohmygossip.com/ Helena-Reet Ennet)