Seekord vastab naisi ja suhteid puudutavatele küsimustele rubriigis “Mehelt naisele” Vaido Neigaus, kes sel nädalal osaleb ka TV 3 saates “Õhtusöök viiele.” Varasemalt teatakse Vaidot kui poplauljat ning metroseksuaali. Kes veel ei tea, kes on metroseksuaal, siis niimoodi nimetatakse meest, kes pöörab palju tähelepanu oma esteetilisele välimusele ning kulutab omajagu aega ja raha oma imidžile ja elustiilile.

Gossip.ee uuris, mis meeldib ja ei meeldi metroseksuaalile naiste puhul ning milliseid meeletusi on Vaido pärast naised teinud.

Kas mõni naine on teie pärast mõne meeletusega hakkama saanud, kuidas te sellesse suhtute?
Neiud on teinud igasugu meeletusi, aga paraku minu südant sellega ei võida! Mulle meeldib kui kõik tuleb iseenesest ja selleks ei pingutata

Mida te arvate naistest kelle on tattoo(d) või neet(id)?
Isegi kui kellegil on tattoo või neet, siis pigem mulle meeldiks enda kõrvalt leida keegi, kellel neid ei oleks. Aga muidu on need lahedad asjad!

Kas sõprus naise ja mehe vahel on võimalik?
On võimalik!

Kas piltilusatel naistel on elus rohkem võimalusi, kui vähem atraktiivsematel naistel?

Piltilusatel on kindlasti palju rohkem võimalusi, kuid see oleneb kust poolt seda vaadata? Ma ise arvan, et piltilusad näiteks pereelu väga ei poolda ja virisevad liiga palju, seega jääb üle valida vähem atraktiivsemad naised, kes ei virise!

Naine teenib rohkem, kui mees — kas probleem või mitte?
Minu jaoks ei oleks see probleem, sest naised kulutavad nagunii rohkem.

Vene naised paremad, kui Eesti naised — müüt või reaalsus?
Selle kohta ei oska ma midagi kosta, sest pole vene naist olnud.

Naine ja suits, kas sobib kokku?

See on kohutav!!! Ma ei suudaks sellise naise juures hingatagi kui tean, et mingi suitsupahmakas mulle näkku võidakse puhuda.

Kas on võimalik, et sõprusest kasvab ühel päeval armastus?
See võib juhtuda, aga palju oleneb ka sellest kui kaugele seda sõprussuhet viiakse.

Kas hea naine peaneb meest end muutma?

Oleneb meestest… mõned arvavad, et selline ongi elu, kus aetakse õlut kõrist alla ja naist ei märgata. Mehed, ka naised tahavad, et neid märgatakse! Tean paljusid inimesi, kus mees on pidanud end suhte jaoks muutma — seega see vastab tõele.

On teil mõni fetiš seoses naistega?

Naiste juures meeldivad mulle tumedad pikad juuksed ja kõrged kontsad.

Vaata ka: