Õed Poppy ja Cara Delevingne on moes tegutsevatele inimestele tuttavad nimed ja tuntud näod nii reklaamplakatitel kui ka seltskonnafotodel. Kuid kes nad siis õigupoolest on?

Terve Delevingne’ sinivereline perekond on seotud moega, kuid just Poppy ja Cara on hetkel moemaailma tähelepanu keskpunktis – kas istudes esireas või jalutades lavalaudadel absoluutselt igal Londoni moeshowl.

Poppy Delevingne’ karjäär sai alguse, kui ta võttis vastu töö perekonnasõbra Lady Bramfordi riiete reklaamnäona. Pikajalgne kaunitar alustas sellega suurejoonelist modellikarjääri ning praeguseks on ta teinud kampaaniaid ka Anya Hindmarch‘ile, Mango‘le ning Burberry‘le. Hiljuti sai ta suure au osaliseks – neiu valiti Chaneli saadikuks. Selline tiitel saab osaks vaid vähestele stiilsetele väljavalitutele.

Nüüdseks astub Poppyle kandadele tema noorem õde Cara, kes on regulaarne modell Suurbritannia kuulsal netipoel Asos. Cara võttis üle ka Poppy Burberry töö, olles praegu Burberry esindusnägu mitmetes kampaaniates ja loomulikult ka moeshowdes. Lisaks töötab neiu modellina ka Clarks Originals’ile ning  A|Wear’ile.

Poppy elab hetkel New Yorgis (ta korterikaaslane oli Sienna Miller!) ja Cara tegutseb endiselt Londonis. Seega on nimi Delevingne lehtedes kindlustatud mõlemal pool ookeanit!