OHMYGOSSIP — Sügis on peamine aeg, mil inimesed langevad masendusse. Eks tõesti võib olla masendav, kui vihma muudkui kallab ja taevas on hall, jõuad koju koolist-töölt väsinuna…. nii iga päev. Kuid alati saab asja vaadata positiivse nurga alt!

1. Hakka kohe mõtlema positiivselt! Pole mõtet toas kükitada ja tujutseda, parem tegele vabal ajal asjadega, mis sulle rõõmu pakuvad.

2. Luba endale nädalas üks päev, kus sa lihtsalt puhkad – see on väga vajalik, et organism saaks vabaneda väsimusest. Sel päeval tegele asjadega, mis sulle meeldivad ja luba endale midagi maitsvat.

3. Ära koorma ennast tööga üle, mõtle kui palju sa reaalselt jõuad.

8 asja, mida teha pimedatel sügisõhtutel:

Loe raamatuid, põgene mõneks tunniks täiesti teise maailma.  Pole mõtet osta raamatuid üheks lugemiskorraks, raamatukogust saad tasuta laenutada suure portsu raamatuid. Soovitus: Väga head on sügisel romantilised romaanid nagu näiteks “Jane Eyre” ja “Vihurimäe”.

Mine  trenni. Arvad, et oled liiga väsinud, et minna trenni? Tegelikult on vastupidi, peale trenni tunned endas uut elujõudu ning oled saanud positiivse elamuse. Alati pole väga kallid spordiklubid head, võid minna mõnda väiksemasse ja odavamsse spordiklubisse või lihtsalt osta üks hea treeningvideo. Soovitus: Positiivse meeleolu loob erinevate tantsu- ja aeroobikastiilide katsetamine.

Korralda endale üks kodune spa õhtu. Poputa ennast ühel õhtul igasuguste vannisoolade, koorijate ja maskidega. Loodussõbralik ja kvaliteetne valik on näiteks Elisheva & Shoshana veebipoes. Loo endale rahulik meeleolu vannituppa küünlaid pannes ja mahedat muusikat kuulates. Peale seda tunned end hoolitsetu ja rahulikuna. Soovitus: Pane spaks kõik asjad varem valmis, et saaksid seda täielikult nautida ning hiljem sooja voodisse hüpata.


Hellita ennast kodumaise kvaliteetkosmeetikaga (Foto: ElishevaShoshana.com)

Vaata head filmi. Kas üksinda või sõbrannadega, korralda üks mõnus filmiõhtu. Vaata mõnda rõõmsat ja armast filmi ning näed, kuidas tuju tõuseb. Soovitus: Parimad on romantilisd komöödiad ja naistekad. Näiteks: “Jälle 17” ja “Päevaraamat”.

Tee süüa. Tee midagi erilist süüa. Otsi internetist retsepte ja katseta midagi täiesti uut. Tee söömine pidulikuks, kata ja kaunista laud. Soovitus: Kutsu ka sõbrad külla, nad oleksid kindlasti väga üllatunud ja rõõmsad.

Löö ennast ülesse. Kui lähed kugulegi sünnipäevale või mõnele muule üritusele, löö ennast ülesse. Võta endale aega sättimiseks ja naudi seda. Hiljem üritusel särad kauneimana. Soovitus: Ära siiski meigiga üle pinguta hoolega sättimisel!

Tee kodus suurpuhastust. Kui tunned, et oled kõigest tüdinud, löö oma kodu läikima ja anna ära need asjad, mida sa ei kasuta. Palju meeldivam on tulla koju, kui kõik on korras.

Tunne rõõmu pisiasjadest. Tundub olevat kulunud lause, kuid mõtle, kuidas sul on vedanud, et sa elad siin ja praegu. Käi õues õhtuti jalutamas ja naudi värskendavat sügisõhtut.Soovitus: Naerata ja ole teistega sõbralik, naudi oma elu,sest see on ilus!!!

Avafoto: Pexels