“Ei tohi minna sinna, kus tulevad patsutajad ja need jututeemad, mis kuhugi ei vii. Ja kallistamine on ka imelik. Kuidas ma kallistan 12-aastaste tüdrukutega? Ma olen juba piisavalt vana mees. Kallistagu naisartiste,” põrutab 28-aastane Tanel Padar intervjuus ajakirjale “Anne & Stiil”.

Küsimusele, kuidas mõjutab kuulsus Taneli naissuhteid vastab kuulus rokkar: “Seda peaks mu girlfriend´ide käest küsima. Neid on kindlasti häirinud teiste naiste tähelepanu, mis on mulle suunatud. See on paratamatu. Minu jaoks ei pruugi see midagi tähendada.”

Kas Tanel saab kõik naised keda ta tahab? “Kindlasti mitte,” teab Tanel Padar. “Ja ma üritan armumisi vältida, võib-olla lasen isegi lubamatult palju mõttetegevusel südant piirata. Ma arvan, et olen oma naiivsete armumiste pärast palju haiget saanud, aga olen ise ka ju põhjustanud seda teisele poolele. Väljateenitult seega saanud. Armastusel on enamasti kaks poolt, nagu ka tülidel.”

Uuesti abiellumise kohta ütleb Tanel nii: “Kui on lapsed, siis võiks abielus olla ka ikkagi. Ma ei tea, kas see annab midagi juurde või võtab ära, aga eks ta õigena kõlab.” Samuti ei välista ta, et kunagi vahetab linnaelu maaelu vastu, kuigi naudib praegu väga seda luksust mida linnaelu pakub. “Meil olid ju lehmad ja sead ja kanad, kogu korralik majapidamine. Mul oli õnnelik lapsepõlv… hommikul kohvi peale piima ose ehma udarast – see oli ikka lahe,” räägib Tanel, kes senini ennast hingelt maapoisiks peab.


Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast “Anne & Stiil”