Fotograaf Ardo Kaljuvee, kes hiljuti pidas oma 32. sünnipäeva klubis Hollywood, rääkis Buduaarile, et soovis sünnipäevaks saada maiustusi, et need omakorda lastekodulastele kinkida.

“Jah, tõsi ta on, olime Markoga juba eelnevalt kokku leppinud, et soovime sünnipäevakingituseks hoopis suurel hulgal maiustusi, et need siis isiklikult lastekodulastele viia. Olen sarnaseid üritusi varemgi organiseerinud, näiteks sel sügisel käisime lastekodus ja küpsetasime koos lastega suure küpsisetordi ja hiljem korraldasime sellise klassiõhtu moodi peo. Kevadel aga palusime erinevatelt firmadelt sponsorlust grillmaterjali osas, ise kogusime kõigilt, kes abi tahtsid anda, kokku hulga riideid ning lauamänge. Kui see kõik tehtud, korraldasime lastele ühe korraliku üllatusi täis grillimispäeva,” meenutab Ardo, et need mälestused ja laste rõõmu täis näod tekitasid tõesti ülevaid emotsioone.
 
“Väga paljud sünnipäevalised kusjuures tõid eile kaasa palju maiustusi ja need, kes ei jõudnud, lubasid lähipäevil kindlasti seda teha,” on Ardo rõõmus, et üritus läks asja ette. Seda, millisesse lastekodusse kommid, küpsised tee leiavad, Ardo paljastada ei tahtnud: “Las see jääb üllatuseks lastele, äkki keegi siit lugedes levitab infot ja siis pole enam üllatus ju!”