Briti Glamour Magazine lasi oma lugejatel valida 50 seksikaimat meest planeedil. Nüüd on näitleja Robert Pattinson, 23, kuumem neist kõigist. “Ma ei hooli sellest tiitlist,” ütleb ta.

Glamour Magazine lasi 2000-l briti naisel teha nimekirja kümnest kõige seksikamast mehest. Robert Pattinson edestas nii Brad Pitt´i, Johnny Depp´i kui David Beckham´i ning tituleeriti maailma kõige seksikamaks meheks. Kuid 23 aastane staar, kes mängib vampiir Edward Cullen´it trilleris Twilight, ei hooli sellest. “Olla seksikaim maailmas ei tähenda mulle mitte midagi. See tsirkus ei kesta nagunii üle kuu aja,” ütleb Robert.

Johnny Depp, 46, tuli teisele kohale, Brad Pitt, 45, aga viiendale kohale pärast David Beckhami, 34. Teised naistelemmikud olid näitleja Hugh Jackman, 41, Zac Efron, 22, George Clooney, 48, Chase Crawford, 24, Colin Firth, 49, ja artist Justin Timberlake, 28.

Ühes intervjuus on Pattinson jutustanud, et fännid hüppavad talle peale ja üritavad välja uurida, millises hotellis ta elab. “Kõik vaid karjuvad ja karjuvad ja tahavad mu juustest kinni haarata. Kord, kui ma olin Chicagos, kraapisid neli tüdrukut end kaelast kuni veri voolama hakkas. Kui nad minu juurde jõudsid, oli neil palju veriseid haavu. See oli vastik.”

TOP 10

1. Robert Pattinson

2. Johnny Depp

3. Hugh Jackman

4. David Beckham

5. Brad Pitt

6. Zac Efron

7. George Clooney

8. Chase Crawford

9. Justin Timberlake

10. Colin Firth