Lady Gaga, 22, pidutseb kõvasti ja näljutab end. Samal ajal produtseerib popstaar hiti hiti järel ning et tempoga hakkama saada, kasutab ta väidetavalt ebaseaduslikke aineid.

“Ta on jälle uimasteid kasutama hakanud,” ütleb üks muusikatööstuses töötav allikas. GaGa, ehk Stefani Germanotta, mis on tema tegelik nimi, puutus uimastitega kokku juba teismelisena, mil proovis kõike, mida kätte sai. “Päeval ta õppis ja töötas ja tegi ööd läbi muusikat,” ütleb üks lähedane sõber, kirjutab rootsi ajakiri Hänt Bild.

Nüüd kasutavat Lady GaGa uimasteid selleks, et oma hektilise eluga toime tulla. Ta esitab endale erakordselt kõrgeid nõudmisi ja töötab 18 tundi päevas. Ülejäänud aja pühendab ta pidutsemisele… “Magamiseks aega ei jää kui oled Lady Gaga…” Mitmed lähedased megastaari ringkonnas on nüüd sügavalt mures. Vahetult pärast romantilist puhkust Hawaiil jättis ta ka oma poiss-sõbra Speedy maha. “Suhte peale kulus liiga palju aega. Karjäär on tähtsam kui armastus…”

Kui GaGa muusikastuudios pole või uut videot sisse ei mängi, on ta väljas ja käib klubist klubisse. See hakkab juba ka ta välimusele mõjuma ja staar näeb kurnatud välja. Teda on hakatud võrdlema allakäinud Courtney Love´iga, sest sarnasus muutub järjest märgatavamaks. “GaGa´l on vaevalt aega söömiseks, ta vaid pidutseb,” ütleb üks murelik sõber.