Gossip.ee palus sedapuhku vastata rubriigi „Mehelt naisele“ küsimustele Meelis Tomsonil. Meelise näol on tegu ühe väga värvika ning tegusa persooniga. Aastaid on tema hobiks olnud fotograafia, mis hiljem sai ka tema ühek põhitööks. Ta on koostööd teinud mitmete meediaväljaannetega ning pildistanud sadu Eesti staare.

Selle aasta suvest sai Meelisest ka kontoritöötaja, nimelt töötab ta abilinnapea Arvo Sarapuu nõunikuna, lisaks on Meelis ka Tallinna Televisiooni noortesaate juht. Meelis on tuntud ka oma julgete ning stiilsete koostüümide poolest ning noormees on paljastanud, et talle ei meeldi igavalt riietuvad inimesed ning et ta ise tuunib tihti oma riideid ümber või nikerdab sinna juurde põnevaid aksessuaare, et anda vanadele rõivastele uus ja särtsakam ilme.
 

Mida aga arvab Meelis pealetükkivatest naistest, interneti teel kaaslase otsingutest ning keda peab ta Eesti kõige veetlevamaks naiseks, seda kõike ja palju muud huvitavat saad lugeda alljärgnevast intervjuust.
 
Mis te arvate abielust, kas peate seda oluliseks ja vajalikuks?
Tähtis on see, et kaks inimest tunneksid end koos olles hästi. Mina ei pea seda paberit oluliseks. Armastust saab väljendada ka muud moodi kui paberitükiga. Samas võib see paberitükk olla ka suureks probleemiks, siis kui paar lahku läheb. Hakka siis neid varasid edasi-tagasi jagama. Kui aga abielus ei olda, siis on lihtne – kumbki võtab oma asjad ja läheb sinna kuhu hing ihkab.
 
Mida tähendab teie jaoks ilus naine?

Naine võib olla ilus nii väljast kui ka seest. Loomulikult köidab ja haarab minu pilku väliselt ilus naine, aga temaga suheldes võib selguda kurb tõsiasi, et seest on ta ikka päris kole. Olen sellistega kokku puutunud. Piltilusad naised, aga oi kurja, kui rumalad. Loll naine on kole naine. Samas on äärmiselt ilusad naised need, kellel on sees ilus süda. Need ongi need kõige õigemad naised, aga jah, nende leidmine ei ole tihtipeale just kerge.
 
Kas naine võib teha esimese sammu?

Me elame nii vabameelses ühiskonnas, et naiste esimese sammu tegemine ei tohiks nüüd küll mingi probleem olla. Olen siin viimasel ajal täheldanud, et naised kes on natukene vägijooki pruukinud on oluliselt agressiivsemad ja pealetükkivamad kui mehed. Nii et ei ole siin midagi, et ainult mehed tahavad…
 
Mis te arvate kaaslase otsimisest interneti teel, kas olete ise kunagi läbi interneti tutvusi sobitanud või suisa kaaslase leidnud?

Jah, olen kunagi Rate’s olnud, aga siis ma olin noor ja ei adunud seda asja nii täpselt. Tegelikult on ikka parem silmast silma kohtuda. Piinlikud on ju sellised hetked, kui netis räägitakse tunde aga kui kokku saadakse siis ollakse vait ja klappi nagu üldse ei ole. Selline asi tulekski kohe selgeks teha – kas on klappi või ei. Samas mul on tuttavaid, kes on oma elukaaslasi netist leidnud, aga ise ma seda ei harrasta.
 
On teil mõni nais iluideaal tuntud inimeste seas, kas siis Eestist või välismaalt? Mis teid tema juures paelub?
Noh, muusikamaailmas on mulle äärmiselt meeltmööda Lady Gaga. Tema muusikalisus ja lavaline atraktiivsus on meeletult paeluv. Ja kuna ta on hingega asja juures, siis on tema esinemisi alati lust jälgida. Eesti tuntud nägudest tooksin välja ehk Merle Palmiste. Ääretult veetlev ja andekas naine.

Kas teid erutavad naised, kes tegelevad mehelike aladega nagu moto- ja ekstreemsport jms?
Ma ei ütleks, et erutaks, see on nagu paha sõna. Igaühel on oma hobi. Mõnele võibolla ei meeldi, et mina pildistan, aga mõnele see võibolla jällegi meeldib. Arvamusi on erinevaid ja ka huvisid. Seega kui kellelegi meeldib mingi meheliku alaga tegeleda, siis lasku aga käia.
 
Kas liialt pealetükkiv naine kaotab mehes huvi isegi siis, kui see naine tundus mehele enne vägagi ahvatlev ja atraktiivne?

Noh, omast kogemusest võin rääkida, et kui selline pealetükkivus leiab aset hilistel õhtutundidel ja ühekordselt, siis on see pigem tervitatav kui tõrjutav. Kui agressiivne käitumine leiab aset pikema perioodi jooksul, siis võib see muutud tüütuks ja mees võib tõesti igasuguse huvi kaotada.
 
Paljud naised üritavad oma mehi nö ümber kasvatada, mis teie sellest arvate?

Mees laseb end ümber kasvatada nii palju kui ta ise tahab. Ja kui mõni mees laseb end täielikult muuta, siis on ta lihtsalt tuhvlialune. Jah, mingites käitumismallides võib ju vastu tulla ja end ümber kasvatada, aga inimese omapära peab säilima.
 
Kas naine võib teenida rohkem, kui ta mees? Kas teid häiriks see?
Minu jaoks ei ole see kohe kindlasti mitte probleem. Oluline on ju see, et arved saaks makstud ja toit oleks laual. Vahet ei ole siis kelle taskust, või kes kui palju mida maksab. Peredel peaks olema ühine rahakott, sest elatakse ju koos ja tarbitakse samu asju. Ja õnneks armastus on üldsegi tasuta.
 
Naine, kas meigiga või meigita?
Oleneb asukohast. Sauna ikka meigiga ei minda. Või noh, kui ka minnakse, siis välja tullakse kindlasti ilma jumestuskihita. Aga tegelikult on mõningatel naistel ikkagi soovitatav meiki kasutada. Kui ikka ei ole seda ilu jumala poolt antud, siis tuleb appi kosmeetika. Ja no selle kraamiga saab ikka imesid korda saata. Aga liigne meikimine ei ole kah nahale kasulik – tuleb piiri pidada.