Rikas, kuulus ja sära järgi janunev Paris Hilton kavatseb järgmisena vallutada Dubai. Hiltoni hotelliketi pärijanna hakkab seal filmima oma tõsielusarja «Paris Hiltoni uus südamesõber».

Produtsent Michael Hirschorni sõnul algavad võtted juuni lõpul ja kestavad umbes kolm nädalat, kirjutab Associated Press. Parise südamesõbrakandidaatide valimine juba käib. Finaal vändatakse Parise kodulinnas Los Angeleses. Produtsent toonitab, et nii saate tegijad kui ka skandaalitar ise kavatsevad kinni pidada selle regiooni kommetest ja arutavad kõik nüansid üksipulgi läbi. «Paris teab väga hästi, et ta ei hakka seal näpuga näitama ega inimeste üle naerma. Kui ta üldse kellegi üle naerab, siis enda üle.» Produtsent usub, et kui Paris õpib kohalike kombel riietuma ja käituma, saab nalja nabani.

Hirschorni sõnul on 28-aastasel Parisel kavas laiendada oma brändi araabiakeelsetesse riikidesse. Kõmuline blondiin tahab sõbraotsingutest teha ülemaailmse ettevõtmise. Esimesed kaks hooaega filmis Paris Los Angeleses MTV-le, kolmanda Londonis Briti televisioonile. Ameerika väljaande teine hooaeg jõudis äsja eetrisse.

Dubais tirib Paris kaamerate ette ka oma uue kavaleri Doug Reinhardti. Doug tõusis ameeriklaste teadvusse tänu reality-sarjale «The Hills».

Loe lisaks: Paris Hilton valis endale südamesõbraks Brittany