Algava sügishooaja naistemood on luksuslik ja supernaiselik. Luksust õhkub kõigest – materjalidest, detailidest, värvidest ja ehetest. Moelemmik number üks on kleit, mille kõrval astub poodiumile ka klassikaline pluusi ja seeliku kombinatsioon. Sügistalvel on põhitähelepanu õlgadel ja taljel – hooaja märksõnad on rõhutatud õlajoon, puhvis varrukad ja lai vöö.

IVO NIKKOLO
Ivo Nikkolo sügiskollektsiooni märksõnadeks on luksus ja ülim naiselikkus. Moes on läiklevad kangad, lihtsad siluetid, efektsed detailid ja jõulised värvid – fuksia, tulipunane, öösinine ja sügav must. Kõike seda rõhutavad pärlikuhjad ja massiivsed kaelakeed ning rikkalik venepärane stiil. Oma koha on kollektsioonis leidnud ka neutraalsed värvid ja minimalistlik lähenemine, mis tagavad maksimumi ja miinimumi ideaalse tasakaalu.

Ivo Nikkolo disainerid on inspiratsiooni saanud nii arhitektuurist, slaavipärasest suursugususest kui särast. Uue kollektsiooni rõivaid kaunistavad arhitektuursed varrukad ja kraed, luksuslikud ja efektsed detailid. Hooaja moeese number üks on kleit, millele saab iseloomu anda massiivsete ehtekuhilate või keskkohta toonitava vööga. Kleidi kõrval astub moepoodiumile klassikaline kitsa musta seeliku ja valge pluusi kombinatsioon. Moekad pluusid on õhulised ja kaunistatud rüüsidega.

Aastaajale kohaselt on kollektsiooni pärliks soojad ja efektsed talvemantlid. Moeka jaki ja pintsaku tunneb ära rõhutatud õlajoone järgi. Teine moeteema on luksuslikust materjalist ratturijakk. Ivo Nikkolo lemmikud on ratsaspordist inspireeritud peakatted, pehmed litritega baretid ja luksuslikud karvamütsid. Kui eelmisel hooajal troonisid aksessuaarimoes suured nahkkotid, siis nüüd on fookuses jalanõud. Jalanõutrendis domineerinud lakknaha vahetavad välja samet ja samss, värvidest väärib musta kõrval tähelepanu ka sinine ja lilla.

MOSAIC
Sügistalvine kontorimood on mõjutatud 40ndate vormilihtsusest ja 80ndate jõulisest naiselikkusest. Hooaja märksõnad on eklektiline kihilisus ja soe mähitud välimus. Mustale, hallile ja tumepruunile annavad särtsu säravpunane, pastelne roosa, soe ookerkollane, oliiviroheline ja sügavad marjatoonid. Uue kollektsiooni rõivaste lihtsale vormile pakuvad põnevat kontrasti luksulikud kangad – satään ja samet sobivad lisaks pidulikele sündmustele ka päevasel ajal, kui valida sobivad aksessuaarid.

Kui mitmel viimasel hooajal on püksid olnud kostüümi lahutamatu osa, siis sügisene kontorimood vaimustub taas seelikust, olgu selleks kas allapoole põlve pliiatsseelik või mugavate taskute ja pehmete voltidega moekas tulpseelik. Seelikuid täiendavad kihiliselt kantavad lühikeste varrukatega jakid, kelmikad triibulised pulloverid, puhvvarrukatega täpilised satäänpluusid ning suured värvilised sallid-kotid.

MONTON
Monton vaatab uuel hooajal tagasi 40- ja 80ndatesse, tuues moepilti perfektselt kehasse töödeldud rätsepaülikonnad, kitsad seelikud ja vöötatud pihad. Uue ajastu daam on jõuline ja samas supernaiselik.

Montoni disainerid on inspiratsiooni ammutanud ka spordirõivastustest, luksusliku hipi, inglasliku maamõisa proua ja gooti stiilist. Rock chick stiil toob uude kollektsiooni kitsad liibuvad püksid, 80ndate jakid, läikivad pinnad, õlgu rõhutavad topid, metallneedid ja lukud. Värvidest pälvivad põhitähelepanu must, valge, punane, millele lisavad efekti vaarikapunane, heleroosa, lavendlililla, hele- ja elektrisinine. 

Hooaja lemmikud on rõhutatud õlg ja taljejoon, 80ndate stiilis kaherealine poiss-sõbra jakk, puhvis varrukad ning ühtviisi nii pliiats- kui tulpseelik. Teksadele lisavad kosmilist olemust läikivad pinnad, kivikesed ja metallist needid-öösid. Näppude vahele sobib nii suur kui minimalistlik daamilik väike kott, taljet kaunistagu lai või mitmekordne vöö.