Leonardo DiCaprio (36) on alati armastanud modelle. Mitu aastat oli ta koos maailma esimodelli Gisele Bündchen’iga (31). Sellele järgnes neli aastat kokku-lahku-suhet iisraeli tippmodelli Bar Refaeli’ga (26), mis lõppes eelmisel aastal. Lühikese suhte ajal näitlejatar Blake Lively’ga oli ta pidevalt truudusetu, kirjutab Hänt BILD.

Suhe Blake Lively‘ga (24) purunes mõned nädalad tagasi. Juba on näitlejal kaks uut tüdruk-sõpra. Mõlemad on modellid – üks neist on austraalia modell Alyce Crawford (21) ja teine Kendal Schuler (20). Allikate andmeil kohtus ta Alyce Crawford’iga selle aasta mais, samal ajal kui ka Blake Lively’ga… Crawford sai tuntuks saatesarja “Australia’s Next Top Model” kaudu.

“Leo vaatas teisi tüdrukuid kogu aeg, sest ta polnud kunagi Blake’i armunud,” ütleb üks sõber. Blake Lively on pärast lahkuminekut DiCaprio’st veetnud aega koos kanada näitleja Ryan Reynolds`iga, kes sel aastal lahutas Scarlett Johansson’ist. Hiljuti süüdistas Johansson abielu purunemises just Blake Lively’t.