5. septembril avas Hello Kitty esinduskauplus Ülemiste keskuses oma esimese kaupluse.

Üle maailma on Sanrio butiigid hästi tuntud, mille klientideks on kõikides vanusegruppides inimesed, kuna Sanrio pakub tooteid nii beebidele, väikelastele, teismelistele kui ka täiskasvanutele.

Sanrio on ülemaailmne ettevõte (pärit Jaapanist), mis disainib ja turustab aksessuaare, kirjatarbeid, rõivaid, elektroonikat jpm,  millel on kujutatud erinevad tegelaskujud nagu näteks noorte seas armastatud ja väga popp  Hello Kitty. Kõige tuntumaks Sanrio tegelaskujuks ongi Hello Kitty, kuid Sanrio disainib ka teisi tegelaskujusid kelleks on: Charmmy Kitty, My Melody, Pochacco, Cinamoroll, Kuromi, Keroppi jpt.

Sanrio sloganiks on “Small Gift, Big Smile”, ehk  tõlkes “Väike kingitus – Suur naeratus”.

See on rohkem, kui püüdev fraas, see on vundament  kõigele mida Sanrio teeb ja nad on uhked, et on  loonud naeratusi juba üle 40 aasta. Sanrios usutakse, et kingitus on midagi enamat, kui lihtsalt kingitus. Kingitus tähendab oma tunnete väljendamist teistele. See filosoofia juhib kõike, mida Sanrio teeb –  ükskõik kas disainitakse kirjatarvete komplekti, lõbustusparki, kauplust või multifilmi. Sanrio kauplustes on näha Sanrio kollektsiooni väikestest asjadest, mis loovad selle keskkonna, kuhu me kutsume oma sõpru ja külalisi, et nad näeksid seda maagiat nendes neljas sõnas.

[ot-gallery url=”gallery/%c3%bclemiste-keskuses-avati-hello-kitty-esinduskauplus”]