Laupäeval, 5. septembril jõuab müügile ajakirja Anne & Stiil esimene number. Anne & Stiil on naisteajakiri, kuhu on koondatud ajakirjade Anne ja Stiil tugevaimad küljed ja traditsioonid ning lisatud ka mitmeid uusi rubriike.

Ajakirja Anne & Stiil eesmärgiks on olla uuenduslik ja oma lugejaid positiivselt üllatada. Nii toob ajakirja esimene number avalöögiks lugejateni koguni kaks esikaant. Eestis enneolematul kombel on naisteajakirja peamiseks kaanepersooniks mees – laulja ja saatejuht Tanel Padar. Teise esikaane staar on samuti armastatud muusik: Lenna Kuurmaa.
 
Lisaks intervjuudele, reportaažidele ja nõuannetele uuritakse, kas ja kuidas lihvib laps noore pere suhet ning analüüsitakse, miks paljude naiste suhtumine toidusse on häiritud. Üks uutest rubriikidest on “Keha lugu”, kus tuntud inimene räägib ausalt ja avameelselt oma kehast, selle tunnetamisest ja muutumisest; illustratsiooniks on kunstiline aktifoto.

Ajakirjast leiab ka mitmeid põnevaid eksperimente ja jagatakse lugejatega erinevaid kogemusi. Septembrikuu Anne & Stiil sisaldab lisaks ülevaadet parimatest moeideest, ilu-uudistest ja hooaja meigitrendidest.

Ajakirja kaasautoriteks on Krister Kivi, Urmas Vaino, Ede Schank, Mari Laaniste, Urmas Väljaots, Margit Adorf, Manona Paris ja mitmed teised tuntud ning armastatud autorid.

Ajakirja peatoimetaja on Merle Liivak.

[ot-gallery url=”gallery/laup%c3%a4eval-j%c3%b5uab-m%c3%bc%c3%bcgile-uus-naisteajakiri-anne-stiil”]