Septembrikuu toob TV3 ekraanile veel ühe uue, erilise ja lõbusa saate – koostöös Endla teatriga sünnib improvisatsioonikomöödia “Vilde tee”. Publikut oodatakse Pärnu teatrisse etenduste salvestustele juba järgmisel nädalal.

Vilde tee” on telesaade, mis sünnib improvisatsioonikomöödiana teatrilaval publiku ees. Saade põhineb Saksamaal aastaid menukal formaadil “Schillerstrasse“, mis tänaseks on jõudnud paljudesse maailma riikidesse, sealhulgas näiteks ka Soome ja Venemaale.

Näitemängu tegevus toimub ühes Eestimaa korteris Vilde teel, kus elab Piret. Piretil on toredad sõbrad ja käib palju külalisi. Piretit ja tema sõpru kehastavad Endla teatri näitlejad Piret Laurimaa, Sepo Seeman, Ago Anderson ja Triin Lepik, külalisena löövad kaasa Peeter Oja, Jüri Vlassov, Madis Milling, Hannes Võrno, Henrik Normann ja teised. Mängujuhi rollis on Artur Talvik. Lavastuse näitejuht on Tiit Palu ja kunstnik Silver Vahtre.

“Vilde tee” esimesed etendused on Pärnu Endla teatri suures saalis: neljapäeval, 10. septembril ja reedel, 11. septembril kell 19.00.

Piletid on müügil Endla kassas ja Piletimaailmas.

“Vilde tee” jõuab TV3 eetrisse 19. septembril.