“Miks on ilus ja tark naine valmis iga kell minema kaasa võõrast päritolu šokolaadikompveki värvi noormehega, kes ajab reaalsuses kätt püksi ükskõik millisele naisele, et pääseda oma igapäevasest vaesusest? Suurbritannia meedia kirjutab juba ammu sellest, kuidas briti naiste ja Egiptusest pärit meeste abielusid peaks karmimalt reguleerima,” kirjutab Katrin Lust Naisteka kolumnis.

“Ma ei ole siinkohal rassist ja ei pea silmas seda, et eestlanna ei tohiks abielluda moslemi või mustanahalisega… Ma pean selles kolumnis ikkagi silmas naisi, kes sõidavad kuurortitesse, magavad sealsete toapoistega ning annavad neile selle eest ka raha. Või neid naisi, kes võtavad ilma mehega reaalsuses kohtumata vastu nende abieluettepaneku,” kirjutab Katrin Lust Naisteka kolumnis.

“Mul on tunne, et neljakümnendates aastates eestlanna on kompleksides ning tal on hirm elu lõpuni üksi jääda. Miks muidu ajavad šoklaadipoisi komplimendid meie küpsed naised nii endast välja. Komplimendid on samuti meie ühiskonnas just eakamate naiste jaoks defitsiit ning ilmselt seetõttu läheb keskeas naine neid kuuldes kihevile.”

“Kallid naised, ärge uskuge iga hülge loba ja seadke ometi oma latt kõrgemale kui tänaval kohatud toapoiss, kelle te pärast paari lääget ja odavat komplimenti endaga hotelli kaasa võtate. Te olete väärt paremat!”