Piret järvis (27) on üks vähestest, kes lihtsa vaevaga sale ja ilus püsib. Siiski on tal oma kindel tervisepõhimõte: ei tohi end liigselt piirata ja piitsutada. Nii sööb supervormis Piret vahel hamburgerit ja teeb trenni vaid siis, kui päike paistab, kirjutab Tervis Pluss (okt 2011).

“Lisakilode pärast ma muretsema ei pea, kuigi süüa mulle meeldib,” räägib Piret Järvis. “Õnneks maitseb mulle junk food‘ist kõvasti rohkem kodus tervislikust toorainest valmistatud toit, mida süüeskaalutõusu nii väga karma ei pea. Mu nõrkus on muidugi koogid ja burgerite söömist ma endale ka kunagi keelanud pole, aga kõike võib  ju tarbida mõistlikult.”

“Toidu kalorsust ja rasvaprotsenti ma ei jälgi. Kui püskinööp enam nii lihtsa vaevaga kinni ei lähe, siis tõmban koogisöömise koomale ja asi tahe. Tegelikult on kõik väga lihtne.”

“Ma ei ole kunagi olnud väga trennilemb. Regulaarselt käisin trennis, kui olin laps. Teismelisena proovisin erinevaid aeroobikavorme, kuid minu lemmikuteks jäid spordi tegemise ees siiski kunstiring, klaveritund ja lilleseade. Ma pole siiani avastanud õiget treeningut, mis mind enda poole tõmbaks, ja mul puudub ka otsene tung selle järele. Pigem liigutan ennast mõistuse sunnil, kui märkan, et jupp aega on viimasest sörgist mööda läinud.”