Septembrikuu esimese pühapäeva kütavad mõnusalt soojaks Vaiko Eplik ja Toomas Luhats, kes naasevad üheskoos raadioeetrisse särtsakas Vikerraadio saates “Keskküte”.

Saates on teemaintervjuud, esitletakse pärle raadio põhjatust fonoteegist, tuntud inimesed räägivad oma elamustest ja jagavad soovitusi kultuuri, looduse või mis tahes muust vallast.

Esimese saate külaline on sportlane Jaan Kirsipuu, kellega tuleb juttu jalgrattaspordist, reisimisest ning Malaisia klubist, millega ta äsja liitus. Lisaks pakub Kirsipuu kuulamiseks muusikat, mis teda iseloomustab ning mida ta enne ja pärast võistlust kuulab.

Teise külalise, Henrik Roonemaaga, tuleb juttu raamatust, mis aitab just vanematel inimestel murda stereotüüpe arvuti ja interneti kohta. Erko Valk räägib saates tänavafestivalist Uus Maailm.

Saate lõpuosas püüavad Vaiko ja Toomas uues nõuanderubriigis “Südamest südamesse” leida viise, kuidas inimesed leiaksid paremini tee üksteise südamesse. Lisaks lubab Vaiko pakkuda kuulajatele palju head ja südantsoojendavat muusikat.

Teise saatejuhtide paarina on järgmisel pühapäeval “Keskkütet” ülal hoidmas Maian Kärmas ja Margus Vaher.

“Keskküte” on Vikerraadio eetris pühapäeviti kell 12.05.