Keith Tootsi on kaunis noor modell, kes modellitööga seoses palju reisinud. Viimati külastas kaunitar Monacot, kus Amber Lounge´s kuulsa disaineri Matthew Williamsoni modellina lavale astus. Buduaarile räägib neiu aga oma tööst kinnisvarafirma omaniku ja eduka maaklerina. Hiljuti asus tema firma ridadesse ka noorem õde Breth Tootsi, kes samuti modellitööd teinud ja missindusega seotud olnud. 2008. aastal krooniti neiu Miss Globe International galal Albaanias esimeseks printsessiks.

“Olen ettevõtte “Demovara Kinnisvarateenused” juhataja ja kinnisvaramaakler,” räägib Keith Tootsi. “Kinnisvaraga alustasin 2007. a alguses, kui minu tuttav kutsus mind toredasse kinnisvaraettevõttesse tööle, olles just ise samas ettevõttes alustanud. Õppisin sel ajal Estonian Business Schoolis rahvusvahelist ärijuhtimist päevases õppes ja täiskohaga tööd poleks saanud teha. Seega tundus vaba graafikuga kinnisvaramaakleri töö sobivat ülikooli ajakavaga.”

“Paljud võivad mõelda, et kinnisvaramaakler olla on kerge ja et see on lihtne töö, kuid kogemus on näidanud, et mitte igaüks ei sobi seda tööd tegema. Selleks peab inimene olema aktiivne, nutikas ja omama iseloomu, kuna iga päev kohtutakse erinevate klientidega ja olukordadega, millega tuleb iseseisvalt toime tulla.” 

“Oma ettevõtte asutasin 2009. a lõpus, seega oleme tegutsenud iseseisvalt juba kaks aastat. Olles töötanud eelmises ettevõttes peaaegu kolm aastat, tundsin, et vajan muutust. Sel hetkel tundus iseseisvalt tegutsemine huvitav väljakutse ja olen olnud selle otsusega väga rahul. Olen ambitisoonikas inimene ja sean endale elus alati mingi eesmärgi, mille soovin edukalt ületada. Kui olen selle ületanud, hakkan otsima juba uusi väljakutseid. “