Juba sellel pühapäeval, 7. juunil toimub Tartu linnapiiril Vahi Tares (Tartu mnt 84, Ülenurme vald, Soinaste küla) esmakordselt üritus nimega Moeparadiis.

Tegemist on ettevõtmisega, kust on võimalik soetada sõbralike hindadega erinevaid riideid, aksessuaare ja kõike muud, mida naishing ihaldab. Kauplejateks on kohalikud noored ja hakkajad neiud, kes otsivad riidekappi seisma jäänud või isevalmistatud asjadele uusi omanikke. Laadalt võib leida kõike alates iseküpsetatud muffinitest kuni uhkete kleidikesteni.

Kui soovid olla isikupärane, kanda noorte loodud ehteid või soetada endale soodsalt mõni tõsine moepärl, oled oodatud Moeparadiisi hubasele laadale! Oodatud on kõik niisama uudistajad kui ka shopahoolikud, kes soovivad veeta ühe moehõngulise pühapäeva mõnusa muusika, naiste lõbusa kädina ja kauplemisvaimu keskel.

Veel on pakkuda ka mõned vabad kohad laadale. Kui Sul on asjad kappi seisma jäänud, võta aga julgesti ühendust ja anna neile uus elu! Nii teed kappi ruumi ja saad laadalt ehk midagi uut asemele vaadata.

Infot müügikohtade kohta saad, kui kirjutad: moeparadiis@gmail.com

Võta kaasa sõbrannad ning veeda üks mõnus moepühapäev!
Kohtumiseni Moeparadiisis!